Prethodni članak
Sljedeći članak

BRAVO: Zagorka Lorena (11) druga na natjecanju u cheerleadingu u Italiji

Članica je Cheerleading i plesnog kluba Lana, a plesom se bavi već četiri i pol godine


Jedanaestogodišnja Lorena Jakopović iz Konjščine nastupila je na nacionalnom natjecanju Cheerleading CSI, Open cheer Gardaland 2024. u Italiji i u vrlo jakoj konkurenciji od 30 natjecatelja u kategoriji kadeta u pom ponu je osvojila drugo mjesto. 

Lorena je članica Cheerleading i plesnog kluba Lana, a plesom se bavi već četiri i pol godine. 

Jako su se dugo pripremali, a zadnja dva tjedna imali su puno treninga, po tri i pol sata dnevno. U Italiji su bili tri dana, Loreni je bilo jako dobro i sretna je što su postigli jako dobre rezultate. 

- Otplesali smo jako dobro, kadeti su u jazzu osvojili  prvo, a mi  drugo mjesto. Ja sam na natjecanju koristila pompone – istaknula je Lorena.

Bilo joj je jako zabavno jer su posjetili i zabavni park u Gardalandu.

- Obišli smo cijelu Veneciju, tamo smo išli s brodom, a bili smo i na i Viteškim večerima – pojasnila je Lorena Jakopović i dodala kako inače pleše s pomponima, jazz, lyrical, hip hop i mjuzikl, a plesom se misli baviti i dalje. 

Mama, Slavica Jakopović je kazala kako je Lorena postigla zaista velik uspjeh. 

– Većinom idem s njom na natjecanja jer ja vodim njezinu grupu. Putovanja financiraju roditelji, no ovaj put nam je ususret izašla načelnica Anita Curiš Krok i Općina je podmirila sredstva za putovanje, to nam je jako puno pomoglo – napomenula je Slavica Jakopović.

Saborska zastupnica i načelnica Konjščine Anita Curiš Krok ponosna je na Lorenu i poželjela joj je još puno plesnog uspjeha i medalja, a Općina će joj pomoći koliko je u mogućnosti.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook