Prethodni članak
Sljedeći članak

Bravo za Šudigovce: Postigli odlične rezultate na državnom natjecanju


Na Zagrebačkom je velesajmu održano državno natjecanje WorldSkills Croatia, a Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok bila je domaćin u dvije discipline: web dizajn i multimedija.

Učenik 4. razreda Web dizajna Matija Ptujec (mentor Matija Buntak), osvojio je zlatnu medalju te je državni prvak.

Na Smotri Grafička tehnologija i AVT zabočku je školu predstavljala Erika Mišar (mentorica Jelena Klasić Ožvatić) te je osvojila odlično 2. mjesto.

Tim Ana Grah i Vito Nikić (4.MT, mentorica Marina Buhin) osvojio je 3. mjesto u disciplini Multimedija.

Organizacijsko povjerenstvoŠkole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok u sastavu Martina Horvata, Borjana Komarice, Davorke Frgec Vrančić, Monike Šoštarić zajedno s ravnateljicom Božicom Šarić vodili su brigu o svim detaljima natjecanja, o prostoru, materijalima i opremi, aktivnostima na prostoru Isprobaj vještinu, estetici štandova, vizualima, o tehničkim uvjetima i ostalim zahtjevima povjerenstva te su zaista u radu pokazali pravi timski duh.

Sjajni su bili učenici volonteri, posebno Leon Bengez te voditelji Podcasta, Dorotea i Antonio te njihovi gosti podcasta Niš konkretno, Josip Siladi, Josip Ivoš, Mirjana Smičić Slovenec i ravnateljice zagorskih škola Božica Šarić, Vera Hrvoj i Natalija Mučnjak. 

Odgovorno je radilo i Prosudbeno povjerenstvo Web dizajna i Multimedije te članovi prosudbenih povjerenstava Nino Horvat i Ruža Leskovar.

-Sa strukovnim suradnicima i sponzorima stvaramo bolje uvjete rada i nabavljamo opremu za naše učenike. Zato se zahvaljujemo Grip filmu, Dunapacku i Honingu te Graditeljskoj školi Čakovec. Hvala isto tako Osnivaču KZŽ te Gradu Zaboku na pomoći i potpori u organizaciji natjecanja. Hvala na povjerenju i podršci Agenciji za strukovno obrazovanje i obratzovanje odraslih i što su nam pružili priliku našoj školi da bude dio ove lijepe priče. Čestitamo svim ostalim nagrađenim učenicima i mentorima i njihovim  školama – kažu iz škole.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook