Prethodni članak
Sljedeći članak

Branitelji zadovoljni uslugama zabočke veteranske bolnice

Podsjetimo, Opća bolnica Zabok prva je dobila status veteranske bolnice u Republici Hrvatskoj. Nakon nje tu je titulu ponijela jedino kninska bolnica


U ponedjeljak je održan sastanak ravnateljstva Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana s predstavnicima braniteljskih udruga. Sastanak je inicirao ravnatelj Tihomir Vančina, a na njemu je istaknuto kako je u protekloj godini preko 10.000 hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji iz cijele Hrvatske obavilo u bolnici hrvatskih veterana preko 20.000 medicinskih usluga čime su izuzetno zadovoljni. Predstavnici braniteljskih udruga naglasili su kako odlično surađuje s rukovodstvom bolnice, ali su istaknuli i činjenicu kako je osoblje bolnice izuzetno susretljivo i pažljivo prema braniteljima i njihovim obiteljima.



Na sastanku su utvrđene i neke smjernice za daljnji rad poput provođenja sistematskih pregleda hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji, aktivno sudjelovanje braniteljskih druga u provedbi aktivnosti preventivnih pregleda te želja da se obavještava javnost o broju obavljenjih pregleda i poduzetnih m jera u cilju unaprijeđenja suradnje u zaštiti zdravlja hrvatskih branitelja i njihovih obitelji. Najavljeno je, isto tako, kako će se u svibnju održati ponovni sastanak na kojem će se pričati o daljnjem razvoju međusobne suradnje. Ispred UDVDR Podružnice Krapinsko - zagorske županije sastanku su bili nazočni i raspravama aktivno sudjelovali Josip Puh, Nenad Ignacije Kužnar i mr.crim. Josip Horvatin.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook