Prethodni članak
Sljedeći članak

BOŽINOVIĆ: Uvest ćemo i sankcije ako se neće nositi maske i poštivati mjere

Veliki centri imaju zaštitare gdje nije problem ne pustiti osobu bez maske, u malim trgovinama ne smije se poslužiti nekoga bez maske, kazao je Božinović


U tijeku je pressica Nacionalnog stožera Republike Hrvatske. - Imat ćemo i sankcije ako se pokaže da neka mjera nije prihvaćena. Nadamo se da neće doći do toga. Veliki centri imaju zaštitare gdje nije problem ne pustiti osobu bez maske, u malim trgovinama ne smije se poslužiti nekoga bez maske. Nema toliko policije ni inspekcija da mogu baš sve kontrolirati... Apeliramo na sve da zovu 112 ili policiju ako treba intervenirati - kazao je ravnatelj Nacionalnog stožera Davor Božinović, prenosi Index.hr.

- Svima nam je cilj prihvatiti novo normalno i treba postati praksa nositi masku. Pokazalo se da su učinkovite.Mogu reći da vodimo brigu i o tome da nam turistička sezona bude maksimalno dobra i sigurna. U zadnjih 24 sata možemo reći da što se tiče stranih turista, u Hrvatsku je ušlo više od 7500 njemačkih, 7100 slovenskih, 3800 čeških, više od 3400 austrijskih državljana.... Krenuo je i zračni promet - rekao je Božinović.

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook