Prethodni članak
Sljedeći članak

BOŽIĆNA ČAROLIJA VRAĆA SE U STUBAKE: Još je malo do najbogatijeg i najčarobnijeg Adventa u Zagorju


Božićna čarolija vraća se u Stubake! Dva su tjedna preostala do početka Adventa u Stubakima, koji je lani održan po prvi puta, a svojim je bogatim programom oduševio mnoge te je bio izuzetno dobro posjećen. Sigurni smo da će tako, pa još i bolje, biti i ove godine, jer program koji je predstavljen obećava jedno odlično predbožićno raspoloženje uz izvrsne koncerte, veliko klizalište, sadržaje za najmlađe i odlučnu gastro ponudu.

Svakog vikenda, počevši s 25. studenoga, kada je otvorenje, bit će tu petkom, subotom i nedjeljom program koji počinje već od 16 sati, sadržajima namijenjenima djeci. – Ove godine imamo posebnu pozornicu namijenjenu samo za dječje sadržaje. Bit će tu predstave, animatori, ples, pjesma, glazba, a naravno i Sveti Nikola i Djed Mraz, koji će uveseliti naše najmlađe posjetitelje – kažu organizatori.

Naravno, i ove godine na Adventu u Stubakima moći ćete klizati, i to na najvećem klizalištu u Zagorju. – Klizalište smo proširili, dodali stazu sa svjetlećim tunelom i nabavili nove klizaljke, a sve to uz vrlo povoljne cijene klizanja. Osim vikendom, klizalište će biti otvoreno svakodnevno – kažu još organizatori.

Za one malo starije bit će tu bogata gastro ponuda te čak 14 izlagača smještenih u posebnim kućicama, autentično obojanima i ukrašenima u duhu zagorskih tradicijskih drvenih igračaka, koji će nuditi hranu i piće, medenjake, licitare, drvene igračke, ali i razni drugi prigodni asortiman.

Za koncerte, kojih će ovog adventa biti pregršt, postavljena je i nova pozornica. – Cijeli smo prostor, na kojem će se odvijati program Adventa, povećali, proširili i napravili novu pozornicu za koncerte. I ove godine željeli smo donijeti raznolikost, pa će tako za mladež biti tu DJ te razni izvođači. Vjerujemo da će svatko pronaći nešto za svoj ukus – pozivaju organizatori te naglašavaju kako će za ljubitelje nogometa biti organiziran i nogometni corner.

Kao što smo već i rekli, Advent u Stubakima počinje 25. studenoga nastupom Ane Rucner, a potom i velikim koncertom Novih fosila. Sljedeći vikendi nose koncerte Jurice Pađena & Aerodroma, Davora Radolfija & Ritmo loco, Davorina Bogovića, Miroslava Škore, TBF – a. Moći ćete se zabaviti i uz domaće popevke i Črlene lajbeke, a posebni božićni koncert, 23. prosinca, donijet će sestre Husar. Naravno, za završetak Adventa bit će tu Doček i podne.

Advent u Stubakima jedini je advent u Hrvatskoj ovakvog obima, a financiran u potpunosti privatnim sredstvima, a ove godine održava se pod medijskim pokroviteljstvom Krapinsko – zagorske županije.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook