Prethodni članak
Sljedeći članak

Biraju se tri člana i zamjenik člana Savjeta mladih Općine Bedekovčina

Objavljen je javni poziv za isticanje kandidatura za dodatni izbor za tri člana i zamjenika člana Savjeta mladih Općine Bedekovčina


Objavljen je javni poziv za isticanje kandidatura za dodatni izbor za tri člana i zamjenika člana Savjeta mladih Općine Bedekovčina. U Savjet mladih biraju se osobe koje u trenutku podnošenja kandidatura za članstvo u Savjetu mladih imaju od navršenih petnaest do navršenih trideset godina života s prebivalištem ili boravištem na području Općine.

Pravo predlaganja kandidatura za članove Savjeta mladih i njihove zamjenike imaju udruge koje su sukladno statutu ciljno i prema djelatnostima opredijeljene za rad s mladima i za mlade, učenička vijeća, studentski zborovi, pomladci političkih stranaka, sindikalnih ili strukovnih organizacija u Republici Hrvatskoj, neformalne skupine mladih koje se sastoje od najmanje 20 mladih s prebivalištem ili boravištem na području Općine.

Pisane i obrazložene kandidature predaju se Jedinstvenom upravnom odjelu Općine, na propisanim obrascima, u roku od 15 dana od dana objave Javnog poziva u pisarnicu Općine  (Trg Ante starčevića 4, Bedekovčina) ili se šalju poštom preporučeno na adresu: Općina Bedekovčina, Trg Ante Starčevića 4, 49221 Bedekovčina s naznakom „Prijedlog kandidata za dodatni izbor članova i zamjenika članova općinskog savjeta mladih“.

Više informacija možete pronaći na web stranici Općine Bedekovčina.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Kolnici su mokri i skliski u većem djelu zemlje. Mogući su odroni. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila. A1 Zagreb-Split-Ploče: -na dionici Otočac-...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program