Prethodni članak
Sljedeći članak

Biorezonanca – prirodna terapija za moderno doba!

U vremenu brzog razvoja zdravstvene tehnologije sve je više pažnje usmjereno ka alternativnom i prirodnom liječenju s naglaskom na holistički pristup. Mnogi ljudi današnjice žele neinvazivne, učinkovite i nježne terapijske metode usklađene s prirodnim procesima tijela. Upravo je iz ove potrebe nastala biorezonantna terapija, alternativna metoda bazirana na holističkom pristupu gdje se na osobu gleda kao na cjelinu i gdje se primarno traži uzrok problema umjesto dugoročno ublažavanje simptoma.

Biorezonantni pristup sve je češći odabir za ljude koji žele neinvazivan, bezbolan i prirodan način održavanja optimalnog zdravlja i kvalitete života.

Što je biorezonanca?
Biorezonanca je učinkovita i nježna holistička metoda za poboljšanje zdravlja i kvalitete života na način da potiče samoregulaciju tijela. Ovaj inovativni pristup iscjeljenju ukorijenjen je u biofizici i kvantnoj fizici. Pripada području alternativne, energetske medicine, te koristi elektromagnetske frekvencije organizma u svrhu detekcije zdravstvenih problema i terapijskog rada na njima, a sve s ciljem jačanja vlastite regulacijske i samoiscjeliteljske moći tijela.

Biorezonanca proučava živuće organizme i njihove specifične vibracije i oscilacije. Ljudski organizam emitira elektromagnetske valove kao odraz biokemijskih procesa koji se odvijaju u tijelu, a budući da su u današnje doba frekvencije gotovo svih mikroorganizama, kemikalija i toksina poznate, moguće ih je u tijelu prepoznati te pomoću njih ustanoviti opće stanje organizma te uzrok disbalansa. Ne samo to, već je moguće i koristiti te frekvencijske obrasce na način da ih se modulira i pomoću biorezonantnog uređaja šalje kao terapijski signal nazad u tijelo. Rezultat ovog procesa je poboljšanje kvalitete života i općeg zdravlja!


Tijelo prirodno posjeduje mehanizme samoiscjeljenja i samoregulacije koji su današnjim stilom života te raznim opterećenjima potisnuti. No, te je mehanizme moguće iznova potaknuti pomoću BICOM biorezonantne terapije!

Koja je razlika između biorezonance i klasične medicine?
Iz perspektive klasične medicine, fokus u liječenju svodi se na mijenjanju biokemije stanica. Primjer toga je osoba koja je alergična na kikiriki – ukoliko ga slučajno konzumira, stanice u grlu mogu naglo nabubriti što uvelike može otežati disanje i dovesti do potencijalno pogubnih posljedica. Ova se reakcija dešava zbog povećane produkcije histamina koji je direktan produkt signala poslanog od strane imunološkog sustava prema stanicama grla da nabubre. Kao odgovor na to, zapadna medicina daje kemijsku supstancu protutežu u obliku antihistaminika i grlo se smiruje.


Iz ovog je primjera vidljivo kako biofizički signali prethode promjenama u staničnoj biokemiji. Biorezonantni stručnjaci tako smatraju kako su bolesti rezultat nefunkcionalne komunikacije među stanicama, što rezultira narušenim samoregulacijskim procesima tijela. U primjeru alergije na kikiriki, umjesto mijenjanja biokemije stanica (antihistaminici), tretira se komunikacija imunološkog sustava prema stanicama grla i grlo se smiruje bez biokemijske intervencije odnosno lijekova. Biorezonantnim tretmanima nastoji se povratiti prirodan kapacitet tijela za samoiscjeljenje povećavanjem zdravih signala koji nadziru ponašanje stanica.


BICOM biorezonanca

U Luminus centru za biorezonancu svi pregledi i tretmani rade se na BICOM Optima uređaju renomiranog njemačkog proizvođača REGUMED. Princip rada uređaja polazi od pretpostavke da se u živom biću i oko njega nalazi elektromagnetsko polje, a pritom svaki organ ima svoju frekvenciju koja je mjerljiva i na kojoj počiva njegova fiziološka funkcija. Primanje i odašiljanje frekvencijskih podataka odvija se preko posebnih elektroda koje su priključene – jedna na ulaz, a druga na izlaz uređaja.

Elektrode se postavljaju na kožu i povezuju s uređajem koji emitira elektromagnetske signale tijelu. Putem elektroda uređaj “prikuplja” informacije iz organizma te ih razdvaja na harmonične (korisne) i disharmonične (štetne). Harmonični su valovi pojačani i vraćeni nazad u tijelo, dok su disharmonični valovi invertirani (obrnuti) i vraćeni u tijelo na način koji poništava njihovo djelovanje. BICOM biorezonatna terapija blagotvorno djeluje na tijelo, a prije svega potiče i aktivira prirodne mehanizme imunološke obrane, kao i samoregenerativne mehanizme.

Biorezonanca ne isključuje ostale metode i može se koristiti samostalno ili u kombinaciji s drugim metodama liječenja.

Raznolika područja primjene biorezonantne terapije
BICOM terapija može se preporučiti bilo kome odnosno može biti dio preventivnog pregleda, tretiranja nekog akutnog stanja, kroničnog stanja ili kao novi pogled na već postojeći zdravstveni problem koji nije riješen uspješno dosadašnjim metodama.


Niže slijedi nepotpun popis zdravstvenih stanja koje tretiramo BICOM biorezonancom:


Gastrointestinalni sustav (intolerancije na hranu, zatvor, nadutost, disbioza crijevne flore…)
Alergije (inhalacijske, rinitis, urtikarija, atopijski dermatitis…)
Hormonalni sustav (hipotireoza, hipertireoza, Hashimoto, burnout…)
Dermatološki problemi (ekcemi, crvenilo, gljivične infekcije…)
Neurološki problemi (živčani sustav, migrene…)
Respiratorni sustav (astma, upala sinusa, bronhitis…)
Problemi urinarnog trakta (infekcije mjehura, cistitis…)
Unutarnji organi (jetra, limfa, bubrezi, adrenalne žlijezde, žuč…)
Razne infekcije (gljivice npr. candida, paraziti, bakterije, virusi…)


Uvjerite se u moć Biorezonance

U Luminus centru za biorezonancu zdravlju pristupamo cjelovito, a klijentima smo posvećeni u postizanju optimalnog zdravlja i dobrobiti kroz prirodne, holističke tretmane. Naši će stručnjaci raditi s Vama kako bi identificirali temeljne uzroke Vaših simptoma i razvili personalizirani tretman koji će odgovarati Vašim jedinstvenim potrebama. Tretmani su sigurni, učinkoviti, neinvazivni, potpuno bezbolni i bez štetnih djelovanja, te su pogodni za osobe svake životne dobi uključujući djecu i trudnice (nakon trećeg mjeseca trudnoće). Pozivamo Vas da zakažete termin i krenete na put prema uravnoteženom zdravlju i blagostanju! Za sve dodatne informacije posjetite našu internetsku stranicu: www.luminusbiorezonanca.com , i zapratite nas na društvenim mrežama.

Kontakt:
Luminus centar za biorezonancu
B. A. Krčelića 19, 10290 Zaprešić
Mob.: 092/1993966

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook