Prethodni članak
Sljedeći članak

BICIKLISTIČKA UČILICA: Djeca će učiti pravilno ponašanje u prometu

Za djecu od 9 do 14 godina


U nedjelju, 12. rujna, zlatarski Park hrvatske mladeži od 13 sati postaje poligon za edukaciju i demonstraciju kako se ponašati u prometu kada smo biciklisti.

Događanje je namijenjeno djeci od 9 do 14 godina, kojima će edukaciju održati djelatnici policije, kako bi se podigla razina sigurnosti biciklista na ulicama grada.

Organizatori DND Grada Zlatara pozivaju sve zainteresirane da se pridruže teorijskom i praktičnom dijelu učilice, ali i igri, provjeri znanja te na kraju podjeli priznanja.

Teorijski dio održat će se u Parku hrvatske mladeži gdje će policijski službenici na jedinstven način objasniti pravila ponašanja biciklista u prometu (ponesite sa sobom dekice), na poligonu će djeca (svi polaznici) probati vožnju raguliranu semaforom, zaobilaziti i rješavati probleme u prometu na siguran način, sve naučeno demonstrirati na biciklima (obavezne kacige) zajedno s policijskim službenicima ulicama do škole, pješačkim prijelazima i našim kružnim tokovima (djeca od 9-14 godina).

Radi kvalitetne organizacije i sigurnosti djece za ovu aktivnost je potrebno ispuniti i predati prijavnicu najkasnije do 8. rujna, a možete ju zatražiti porukom na 098/251-591 ili posjetiti policijsku postaju u Zlatar Bistrici te tamo ispuniti prijavnicu.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook