Prethodni članak
Sljedeći članak

Besplatne radne bilježnice i dodatni radni materijal za učenike OŠ Side Košutić Radoboj


Općina Radoboj dobila je status Općine prijatelj djece još 2012. godine i bila je među prvim općinama u Krapinsko-zagorskoj županiji sa ovim počasnim nazivom. Ovaj prestižni status  predstavlja priznanje svim općinama koje skrbe o potrebama svojih najmlađih mještana, ali je također i poticaj za daljnje unapređenje kvalitete života djece Općine Radoboj.

Briga za  djecu važan je segment razvoja cjelokupnog društva u Radoboju. U skladu s tim ciljem Općina Radoboj je i ove godine, desetu godinu zaredom, osigurala sredstva u proračunu za nabavu radnih bilježnica i radnog materijala kako bi roditeljima djece koja pohađaju Osnovnu školu Side Košutić Radoboj pomogla podmiriti barem dio obveza koje nastaju kod školovanja djece.

Općina Radoboj financirala je i nabavku svih školskih udžbenika Radobojskim osnovnoškolcima još od 2014. godine, a od školske godine 2019./20. financiranje školskih udžbenika osigurano je od strane države za sve osnovnoškolce u Hrvatskoj.

Općina Radoboj svim je učenicima s područja općine Radoboj koji pohađaju Osnovnu školu Side Košutić Radoboj za novu školsku godinu 2023./24. sufinancirala 50% troškova nabavke radnih bilježnica za sve školske predmete. Preostali iznos, 50 % financirala je Krapinsko-zagorska županija.

Za nabavu dodatnih radnih materijala, a koji uključuju likovne mape, zbirke zadataka, kutije za tehnički i geografske atlase, sredstva je u 100% iznosu osigurala Općina Radoboj.

Svim učenicima Općina Radoboj želi puno sreće i uspjeha u novoj školskoj godini.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook