Prethodni članak
Sljedeći članak

BARBARA SUHODOLČAN PONOSNA ŠTO ĆE IZVESTI HIMNU U KNINU: 'Predstavit ću naše Zagorje u najboljem svijetlu'

Barbara Suhodolčan isvest će himnu na središnjem obilježavanju 25. obljetnice Vojno – redarstvene operacije “Oluja" u Kninu


Hrvatsku himnu na središnjem obilježavanju 25. obljetnice Vojno – redarstvene operacije “Oluja”, koja će se održati 4. i 5. kolovoza u Kninu, izvest će zagorska sopranistica Barbara Suhodolčan. U razgovoru s Barbarom, kazala nam je ju preplavljuju osjećaji časti, ponosa i zahvalnosti. - Ogromna je odgovornost opravdati očekivanja i povjerenje koje mi je dano. Zaista, presretna sam što sam dobila ovu priliku, na ovakvu obljetnicu, na samom vrhu Kninske tvrđave, okružena ljudima koji su se borili za našu domovinu, mislim da nema veće časti za jednu Hrvaticu, a onda i za mene kao Zagorku i pjevačicu - poručila je Barbara Suhodolčan.

 

Barbara je danas u Kninu održala generalnu probu. - Jutros smo imali probu u istom terminu u kojem će sutra ići ceremonija direktno na HRT-u, bilo je doista dirljivo pjevati hrvatsku himnu uz podizanje hrvatske zastave i prelet MIG-ova nad Kninom. Vjerujem da će sutra to sve biti čarobno i dostojanstveno, kako i priliči jednom takvom događaju. Primila sam enorman broj poruka podrške, predstavit ću naše Zagorje u najboljem svijetlu - kazala je.

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook