Prethodni članak
Sljedeći članak

Baki Alojziji na 'stotki' zasvirali Taborgradski dečki

Alojzija Bonjšak u Domu za starije i nemoćne osobe Sveta Katarina u Zagorskim Selima proslavila je 100. rođendan


Alojzija Bonjšak u petak 18. lipnja proslavila je 100. rođendan. Rođena je1921. godine u Košnici u općini Desinić, a župljanka je Župe sv. Ana Sutlanska Poljana u općini Zagorska Sela. Cijeli život radila je teške fizičke poslove na poljoprivredi, a uz to bila je i krojačica.

Smještena je Domu za starije i nemoćne osobe Sveta Katarina u Zagorskim Selima. Još nedugo prije nego je otišla u starački dom spremala je ručak za cijelu obitelj od juhe, domaćih rezanaca i mlinaca....U domu svaki dan na televiziji gleda Potjeru, dnevnik i razne serije.

Susjed Ivan Ivanković rekao je kako je bila jako dobra susjeda i da su kod nje svi dolazili na popravke odjeće. Na proslavu njenog rođendana bili su predstavnici Općine Desinić Dražen Šurbek i Ivan Šlogar, pročelnik Općine Zagorska Sela Stjepan Regvat, predstavnice župnog Caritasa Sutlanska Poljana, župnik Župe sv. Ana i sv Katarina vl. Milan Juranić. Na inicijativu susjeda Ivice Ivanković zasvirali su joj i Taborgradski dečki. Pridružujemo se čestitkama za 100. rođendan.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook