Prethodni članak
Sljedeći članak

Autom probio zid dnevne sobe i završio na krovu, vlasnik kuće u sobi gledao televiziju

Vozač je vozio u smjeru centra Lobora, izgubio nadzor nad automobilom, uletio u dvorište i udario u kuću koja je od ceste udaljena više od 8 metara.

  • Autom probio zid dnevne sobe

    Autom probio zid dnevne sobe


Brzina, alkohol i sklizak kolnik kumovali su prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 1.30 sati u Zagrebačkoj ulici u Loboru. Mladi vozač Hyundaya sletio se sa županijske ceste, ušao u dvorište obiteljske kuće i zabio se u zid dnevne sobe. Unatoč prevrtanju na krov i udarcu u zid vozač automobila ostao je neozlijeđen.

Vozač je neozlijeđen

U trenutku nesreće vlasnik kuće Branimir Ogrinšak gledao je u dnevnoj sobi televiziju. Kad je čuo udarac i da se ruši zid kuće skočio je s kauča. I on je prošao bez ozljeda. Ukućani su se jako preplašili i još ne mogu vjerovati što se dogodilo sinoc u njihovoj kući. Spavali više nisu. Očevid je trajao do 05 sati. Na dnevnoj sobi srušen je zid, razbijen prozor, polomljen radijator...a materijalna šteta iznosi oko 40 tisuća kuna. 

Ovako izgleda dnevna soba nakon sinoćnje nesreće

Dečki koji su se vraćali s izlaska vidjeli su što se dogodilo te priskočili u pomoć vozaču, koji je prema pričanju očevidaca, bio u alkoliziranom stanju.  Izvadili su ga iz auta i u kući u koju se zabio dočekao je policiju. 

Susjeda preko puta ispričala nam je kako je čula udarac, ali je mislila da sanja da su se srušili 'protvani', probudila su je tek policijska svjetla. Tada je pomislila da joj gori kuća.

Branimir Ogrinšak

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook