Prethodni članak
Sljedeći članak

Autima se sudarili 85-godišnji i 79-godišnji vozač. Ozlijeđena 77-godišnjakinja


Fotografija je ilustrativna. Nije u vezi s navedenim događajem.

Dvojica vremešnih vozača jučer nešto prije podne u Varaždinu sudjelovala su u prometnoj nesreći, a očevidom je utvrđeno da su za nesreću krivi obojica.

Kako je objavila policija, 85-godišnji umirovljenik upravljao je oko 11:15 sati osobnim automobilom prilaznom cestom parkirališta trgovačkog centra u Gospodarskoj ulici u Varaždinu.

Dolaskom do raskrižja s kolnikom Gospodarske ulice koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao je u raskrižje bez zaustavljanja i oduzeo prednost prolaska osobnom vozilu kojim je tom ulicom iz smjera Zagrebačke u smjeru Biškupečke ulice, pak, nepropisnom brzinom upravljao 79-godišnjak.

- Tom je prilikom došlo do udara prednjeg dijela vozila 79-godišnjaka u stražnji lijevi bočni dio vozila 85-godišnjaka koje se pritom zarotiralo na kolniku. U prometnoj je nesreći ozlijeđena 77-godišnja putnica iz vozila 79-godišnjaka te joj je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Njezine će se ozljede okvalificirati naknadno - objavili su iz PU varaždinske.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook