Prethodni članak
Sljedeći članak

Anđelko Topolovec o razlozima odlaska iz Sabora

Kako bi zaustavio daljnje medijske spekulacije o mom odlasku iz Sabora, ovim putem izvješćujem domaću javnost o stvarnim razlozima napuštanja mjesta saborskog zastupnika i odlaska na mjesto člana Uprave poduzeća Narodnih novina


Anđelko Topolovec saborski zasupnik HNS-a odlučio je priopćenjem prekinuti medijske spekualacije o razlozima napuštanja mjesta saborskog zastupnika i odlaska na mjesto člana Uprave poduzeća Narodnih novina.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Priopćenje povodom mog odlaska iz Sabora Republike Hrvatske na mjesto
člana Uprave Narodnih novina d.d.

Poštovani,

Kako bi zaustavio daljnje medijske spekulacije o mom odlasku iz Sabora, ovim putem izvješćujem domaću javnost o stvarnim razlozima napuštanja mjesta saborskog zastupnika i odlaska na mjesto člana Uprave poduzeća Narodnih novina.

Rad u Saboru predstavlja častan i dostojanstven posao i zahvaljujem građanima što su mi dali povjerenje na nedavno održanim izborima. No smatram da u skladu sa svojim dosadašnjim političkim iskustvom i dobrim poznavanjem problematike lokalne zajednice, znatno više mogu doprinijeti razvoju Krapinsko-zagorske županije i dobrobiti njenih građana aktivnim radom van Sabora. Posebno se to odnosi na stanovnike moje drage općine Radoboj, kojima obećavam da ćemo zajedno i dalje ići istim putem i s istim ciljem, a to je sveopći razvoj Radoboja.

Također, odlazak na mjesto člana uprave Narodnih novina, ne temelji se na mom vlastitom interesu ili častohlepnosti, već je to najneposredniji način na koji mogu pomoći domaćem gospodarstvu, jer javnim poduzećima u RH nasušno nedostaje stručnih kadrova koji  iza sebe nemaju afera povezanih sa koruptivnim djelima. Stoga sam kroz konzultacije te uz podršku vrha stranke odlučio prihvatiti ovo izazovno radno mjesto.

Napominjem da će moj nasljednik u Saboru biti gospodin Marijan Škvarić, gradonačelnik Lepoglave, koji će se, poznavajući ga, znati izboriti i za naše potrebe.

Vjerujem kako će građani Krapinsko-zagorske županije razumjeti moju odluku i da ću i dalje imati njihovo povjerenje u aktivnoj borbi za interese Krapinsko-zagorske županije.

Zahvaljujem!               
                           
Anđelko Topolovec

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook