Prethodni članak
Sljedeći članak

Ana se u kafiću našla s muževom ljubavnicom. Intervenirala i policija


Fotografija je ilustrativnog karaktera. Nije u vezi s navedenim događajem, niti osobama

Ljubavni trokut, nevjerni supružnici i burna rasprava završili su fizičkim napadom i intervencijom policije na terasi kafića. Bizaran slučaj dogodio se još lani u travnju oko 16 sati na terasi kafića Bull u Križevcima. Akteri tog incidenta bili su Ana (32) čiji se suprug ‘spetljao’ sa Zarom (28), sama Zara te njezina sestra Dijana (36), piše Danica.

Prema presudi, Dijana je u jednom trenu prišla do Ane dok je sjedila na stolici te je šakom udarila u glavu.

“Nakon toga, rukama ju je uhvatila za jaknu i bacila na pod, a kada se Ana podigla dvaput ju je udarila u lice, nakon čega se udaljila iz kafića. Dakle, na javnom mjestu se ponašala na naročito drzak i nepristojan način vrijeđajući građane i narušavajući njihov mir”, zaključila je sutkinja.

Ana je detaljno ispričala što je sve prethodilo tom neugodnom incidentu usred dana u kafiću u središtu Križevaca.

“Suprug i ja u posljednje vrijeme imamo problema u braku, mislim da on ima ljubavnicu, a to je Zara. To je razlog zbog čega sam tog dana nazvala njezinog supruga, ali on mi je rekao da već zna za aferu svoje žene.

Poslije toga je Zara meni poslala na mobitel poruku, bila je vrlo neugodna i dogovorile smo se to popodne naći na kavi u Bullu. Ja sam prva došla i sjela i u jednom trenutku je do mene došla Zara i ona nije niti sjela, već je započela vrlo neugodan razgovor, pozivala me na red i tome slično.

Tada je do nas, ničim izazvana, došla Zarina sestra Dijana te me bez razloga snažno udarila šakom u desnu stranu lica, nakon čega me je rukama uhvatila za prsa, odnosno za jaknu i pala sam pala na pod, a kada sam se pridigla opet me je udarila dva puta po licu.

Zara se nije miješala u fizički sukob, rekla je tada svojoj sestri “dosta” i tu se sukob prekinuo. Bila sam u totalnom šoku jer se na ovako drzak i nepristojan način nitko prema meni dosad nije ponašao, bila sam uznemirena, tu su bili i drugi gosti kafića.

Sjela sam, pozvala svog supruga koji je tada i došao te je on i odlučio da pozovemo djelatnike policije. Oni su došli na mjesto događaja, napravljen je zapisnik i koliko znam razgovarali su s nekim svjedocima. Nakon toga, nisam kontaktirala s Dijanom i Zarom”, ispričala je prevarena supruga.

Svjedok iz kafića na ročištu je potvrdio da se tog dana u Bullu dogodio incident te da je jedna žena napala drugu i oborila je na pod. Sutkinja je, nakon provedenih dokaza, napadačicu Dijanu proglasila krivom te je kaznila sa 150 eura. Mora platiti i 26,50 eura sudskih troškova, piše Danica.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook