Prethodni članak
Sljedeći članak

Adaptirani i prošireni Dječji vrtić Jaglac počinje s radom u punom kapacitetu

Vrtić počinje s radom u u potpuno obnovljenom, prekrasnom prostoru, poručili su iz vrtića


Dječji vrtić 'Jaglac' iz Kumrovca obavještava roditelje da prošireni vrtić s radom u punom kapacitetu počinje u ponedjeljak 17. rujna. Podsjetimo, u vrtiću se vršila adaptacija i proširenja.

- Vrtić počinje s radom u u potpuno obnovljenom, prekrasnom prostoru. Zahvaljujemo roditeljima na razumijevanju i strpljenju koje su pokazali u ovoj situaciji dok su trajali radovi. Veselimo se ponovnom susretu u novom Jaglacu – poručili su iz vrtića.

I načelnik Kumrovca Robert Šplajt zadovoljan je što se radovi primiču kraju i što će biti pruženi bolji uvjeti za male Kumrovčane. – Mi smo u vrtiću imali smješteno 55 –ero djece, a 25 ih je bilo na listi čekanja. Nakon ove adaptacije i rekonstrukcije u vrtić ćemo smjestiti još petnaestak djece tako da bi ih na listi čekanja ostalo desetak – naglasio je Šplajt dodajući da mu je drago što se u Kumrovcu popravlja i natalitetna slika, a Općina će, kaže, učiniti sve što je u njenoj moći da ona bude još bolja.

– Mi se trudimo mladim obiteljima pružiti bolje uvjete života i da nam ostanu u kumrovečkom kraju, a uređenje vrtića, uz pomoć naših sredstava i sredstava Ministarstva demografije, zasigurno tome doprinosi – zaključio je načelnik

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook