Prethodni članak
Sljedeći članak

[8. KOLO III. HNL-SREDIŠTE, LUČKO – ZAGOREC] Lučko prekinulo sjajnu seriju Zagorca


Sjajna serija Zagorca od tri uzastopne pobjede prekinuta je u Lučkom. Zagorec je u najmanju ruku odigrao ravnopravnu utakmicu, po svemu viđenom zaslužio barem bod, no domaćin je svoju šansu iskoristio, dok su Krapinčani promašili četiri izgledne situacije, što ih je koštalo aktivnog rezultata.

Počelo je odličnim udarcem Simonovića u 7. minuti kojeg je sjajno obranio Sušak, kad su mnogi već vidjeli loptu u mreži. Zagorec uzvraća u 13. minuti preko Poljaka, nakon što je domaći vratar Klemenčić loše ispucao loptu, veznjak gostiju zamalo je bio neprecizan s tridesetak metara udaljenosti. U 20. minuti nakon kornera Poljaka Smrekar puca glavom ravno u domaćeg vratara. Pogodak odluke stigao je u 25. minuti. Marelja je nabacio iz kornera, Ninčević pucao glavom, Sušak kratko odbio, ali ravno na nogu Ninčevića koji sprema loptu u mrežu za 1:0.

U nastavku su dvije dobre prilike za Zagorec propustili Smrekar u 60. i Poljak u 73. minuti, dok je Batarelo pred sam kraj utakmice pogodio gredu.

Zagorec je ovim porazom pao sa četvrte na sedmu poziciju, a u idućem kolu očekuje ga težak ogled protiv Kurilovca, koji ostvaruje odlične partije upravo u gostima i jedina je momčad koja je skinula "skalp" vodećem Vinogradaru. Ovaj ogled odigrat će se u subotu 19.10. s početkom u 15 sati.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook