Prethodni članak
Sljedeći članak

‘53. Sajam i izložba zagorskih vina’ u Bedekovčini održat će se 30. srpnja

Pandemija uzrokovana virusom COVID-19 prošle je godine onemogućila održavanje Sajma i izložbe zagorskih vina


S ciljem da ovogodišnji Sajam vina učine mjestom okupljanja vinogradara i vinara Krapinsko - zagorske županije, koji će javnosti prezentirati najkvalitetnija vina koja se proizvode u našim vinogorjima te sa željom poticanja konkurentnosti zagorskih vina na tržištu i uključivanja vinske ponude Krapinsko-zagorske županije u enogastronomsku ponudu Hrvatske, načelnik Općine Bedekovčina Darko Ban poziva predsjednike vinarskih i vinogradarskih udruga da potaknu svoje članove koji su odlikovani zlatnim odličjem na vinarijadama da se prijave na „53. Sajam i izložbu zagorskih vina“, Bedekovčina 2021. godine.


Udruga Vino zagorje Krapinsko-zagorske županije 11. srpnja 2021. godine u prostorijama restorana na Bedekovčanskim jezerima u Bedekovčini u vremenu od 8,00 do 12,00 sati prikupljat će uzorke vina za ocjenjivanje.
Za sudjelovanje na ocjenjivanju vina potrebno je dostaviti za svaki prijavljeni uzorak vina 6 boca u ambalaži od 1 ili 0,75 litara, a kod predikatnih i desertnih vina za svaki prijavljeni uzorak vina 3 boce u originalnoj ambalaži od 0,250 do 0,75 litara. Svaki uzorak treba imati etiketu iz koje je vidljivo: naziv vina ili sorta, puni naziv i adresa proizvođača, vol.% alkohola, godina berbe. Također je potrebno ispuniti prijavne listove koji se nalaze na web strancama Općine Bedekovčina te je poželjno priložiti nalaz kemijske analize vina koja uključuje slijedeće parametre: alkohol, ukupne kiseline i reducirani šećer. Kotizacija za svaki uzorak vina iznosi 100,00 kuna, a plaćanje se vrši u gotovini pri samoj dostavi uzoraka.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Prometna nesreća na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između čvora NOVIGRAD i odmorišta VUKOVA GORICA u smjeru Dubrovnika. Molimo korisnike za strpljenje. Prometna nesreća na autocesti A4 Goričan-Zagreb između čvora BREZNIČKI HUM i čvora KOMIN...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program