Prethodni članak
Sljedeći članak

[3. KOLO IV. NL-SREDIŠTE ZAGREB] Gaj slavio u Vrbovcu

Na gostovanju u Vrbovcu, istoimeni trećeligaš savladan je rezultaom 1:0


Nakon dva remija, Gaj je došao i do svoje prve ovosezonske trećeligaške pobjede. Na gostovanju u Vrbovcu, istoimeni trećeligaš savladan je rezultaom 1:0. Gaj tako nakon tri odigrana kola drži odličnu šestu poziciju, a uz Vinogradar, Mladost i Vrapče čini "kvartet" neporaženih momčadi. Bolji početak u Maču nisu mogli ni zamisliti.

Utakmica u Vrbovcu počela je dominacijom domaćih. U 14. minuti Horvat brani opasan udarac Babića. Uzvraća Postonjski u 20. minuti, no iz idealne pozicije ne pogađa glavom prazna vrata. U 25. minuti J. Colarić je zamalo neprecizan, da bi u 31. minuti Slišković s oko 25 metara udaljenosti pogodio vratnicu. Kazna stiže u 43. minuti. Postonjski probija lijevu stranu i centrira za Iskrića koji glavom pogađa za 0:1.
Početkom nastavka, točnije u 50. minuti istaknuo se Horvat, koji je u jednom napadu obranio opasne udarce J. Colarića i Sliškovića. Nakon opasnog napada Gaja u kojem je srušen Iskrić, bez kazne za domaće, Vrbovec kreira brzu protuakciju u kojoj Horvat ruši Ćosića, pa sudac Jurešić pokazuje na kazneni udarac. Loptu uzima Slišković, no promašuje cijela vrata. Odličnu priliku za Gaj u 76. minuti propušta Vujica, koji se u stilu Brune Petkovića prošetao domaćom obranom, no zamalo je bio neprecizan, nakon odličnog solo-prodora. Gaj se do kraja utakmice organizirano branio i zasluženo uzeo bodove iz Vrbovca.

U nedjelju stiže Vinogradar

U nedjelju u 15. rujna u 11 sati očekuje nas još jedan "praznik nogometa" u Maču. Gaju na megdan stiže lider Vinogradar, predvođen prvi strijelcem lige, Igorom Prijićem, koji već sada na kontu ima pet golova. Gosti su već nekoliko sezona prvaci III. HNL, no odbijaju odlazak u drugoligaško društvo. Vinogradar u Mače stiže sa stopostotnim učinkom, no sigurni smo da mu neće biti lako u Maču. Bod bi za domaće bio ravan pobjedi. Momčadi Gaja krajem prošlog tjedna, veznjak s bogatim prvoligaškim iskustvom, koji bi itekako trebao biti od koristi Gaju, nadamo se već protiv Vinogradara.

VRBOVEC - GAJ MAČE 0:1 (0:1)

VRBOVEC: Gradski stadion, GLEDATELJA: 250, SUCI: Jurešić, Bilić i Podrug (svi iz Zagreba).
STRIJELAC: 0:1 Iskrić 43'

VRBOVEC: Jelavić, Slišković, Ćosić, Radovac, Mašić, D. Colarić (67' Novokmet), J. Colarić, Ćupić, Zebić (72' Tolić), Pluščec, Babić (53' Grežina), TRENER: Dražen Fulir

GAJ MAČE: Horvat, Čavala (38' Iskrić), Postonjski, Krpanec, Sambol, Bobinec, Kreber, Cvrtila (70' Vujica), Strabić, Šćuric, Haramustek. TRENER: Mario Čehulić

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook