Prethodni članak
Sljedeći članak

2 novozaražene osobe na području KZŽ

Na području Krapinsko - zagorske županije dosad je evidentirano ukupno 118 osoba pozitivnih na koronavirus sa prebivalištem na području županije


Na području Krapinsko - zagorske županije dosad je evidentirano ukupno 118 osoba pozitivnih na koronavirus sa prebivalištem na području županije.

U odnosu na dan ranije, novoevidentirane su 2 osobe – obje iz Oroslavja. Ukupan broj osoba koje su ozdravile i dalje je 5. Dosad je preminula 1 osoba, tako da je UKUPAN BROJ AKTIVNIH SLUČAJEVA 112. Tijekom protekla 24 sata uzeto je 85 uzoraka, a dosad ukupno 924 uzorka.

 

U razdoblju od 18. do 19. travnja 2020. godine u vremenu od 07,00 do 07,00 sati nije bilo kršenja niže navedenih Odluka od strane građana i pravnih osoba; 1. Odluke o načinu održavanja pogreba i posljednjih ispraćaja, Odluke o mjerama prilikom sklapanja braka i životnog partnerstva, Odluke o radnom vremenu trgovina, Odluke o obustavi rada tržnica i svih objekata u sustavu tržnica, Odluke o stavljanju izvan uporabe dječjih igrališta i otvorenih sportskih igrališta, Odluke o privremenoj obustavi javnog prometa, Odluke strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima, Mjera zabrane održavanja javnih događaja i okupljanja više od 5 osoba na jednome mjestu, Odluke o zabrani rada poslovnih subjekata. U razdoblju od 18. do 19. travnja 2020. godine u vremenu od 07,00 do 07,00 sati evidentirano je kršenje mjera Odluke o zabrani napuštanja prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj te je utvrđeno 19 kršenja od strane građana (nisu imali propusnice).

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook