Prethodni članak
Sljedeći članak

[2 I POL SATA ROCK'N'ROLLA] Bebek oduševio u Gornjoj Stubici: 'Pjesma se čuje do Zagreba'


Dva i pol sata koncerta pripremio je jučer Željko Bebek publici u Gornjoj Stubici.

Na pozornici pred Spomenikom Matiji Gupcu, koja je po prvi puta pretvorena u jedan ovakav koncertni stage, Bebek je izveo najveće hitove iz svoje dugačke i bogate karijere, poput Selme, Bitanga i princeza, Ipak, poželim neko pismo s Bijelim dugmetom, kao i pjesme koje su obilježile njegovu samostalnu karijeru iz ranijih dana te nove hitove Ja po kafanama, Kupit ću nam sat, Gdje sam bio i mnoge druge.

Popularni je pjevač na samom početku pozdravio sve Stubičance, ali i obožavatelje koji su došli na koncert iz drugih krajeva Hrvatske, pa čak i iz Poljske, kao i organizatore.

Istaknuo je kako je impresioniran pozornicom pred kipom Matije Gupca te se referirao na povijest Stubice i veliko hrabrost i srčanost ljudi ovoga kraja.

Publika je pjevala s Bebekom uglas, tražeći bis nekoliko puta, a pjevač je zahvalio Zagorju. 'Bravo, pjesma se čuje skroz do Zagreba!', rekao je Bebek  te najavio kako će iduće godine ponovo održati koncert na istoj pozornici, gdje bi rado da se održi i veliki rock'n'roll festival. Osim jučerašnjeg koncerta, Bebek je rekao kako će i današnji dan provesti u Gornjoj Stubici, na Susretima za Rudija.

Prije Bebeka, odličan je štimung napravio naš zagorski rock bend La Gef.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook