Prethodni članak
Sljedeći članak

17. ROĐENDAN ZAGORSKOG LISTA: Pitali smo naše sugrađane čitaju li nas rado, što im se u našem tjedniku sviđa, a što nedostaje

Doznali smo da neke naše građane posebno zanima sport, neki rado pročitaju vijesti iz svojih općina i gradova, prolistaju oglase, a neke zanima onaj zabavniji dio novina, poput ‘skrajca’, horoskopa i križaljki


Prvi je broj Zagorskog lista izašao prije 17 godina. Do punoljetnosti nas još dijeli samo godina dana, još smo mladi i 17 godina možda se ne čini puno, no na stranicama Zagorskog lista našle su se već nebrojene vijesti, reportaže, ljudske priče, one sretne i manje sretne. Čitaju li nas rado, pitali smo naše Zagorce, a doznali smo da neke naše građane posebno zanima sport, neki rado pročitaju vijesti iz svojih općina i gradova, prolistaju oglase, a neke zanima onaj zabavniji dio novina, poput ‘skrajca’ na zadnjoj stranici, horoskopa i križaljki. Dobili smo i nekoliko sugestija i prijedloga, primjerice da više pišemo o ljudima koji trebaju neku pomoć, o socijalnim temama, a i da putopisima predstavimo zagorski kraj. No, gotovo svi se slažu u jednom – dobro je da izlazimo, jer lokalnog smo karaktera i tu se najbolje informiraju o novostima iz svog kraja.

Zora Mikuličić, Krapinske Toplice:

Povremeno čitam Zagorski list, prolistam, provjerim što se dešava u našoj županiji. Sve me zanima, čitati što se gradi, radi, škole, omladina, infrastuktura. Čitam i prognozu, horoskop, sve pročitam. Zagorski list mi je zanimljiv, rado ga čitam i u kafiću. Iz Dalmacije sam ovdje doselila prije 17 godina, pa sam već domaća.

Zlatko Jug, Zabok:

Čitam Zagorski list, najviše me zanima sport, o tome najviše čitam jer mi je to najzanimljivije, super to pratite. Pogledam i sve drugo u novinama. Zagorski list je potreban u našoj sredini, ništa lokalno nema u drugim novinama, kod vas se nađe najviše informacija.

Željko Dumbović, Mače:

Rijetko čitam Zagorski list, ne kupujem novine, ali kad naiđem na njega u trgovini ili kafiću, prolistam. Zanima me što se dešava u županiji, vijesti iz gradova i općina. Sport me ne zanima. Taj list bi mogao biti još i jači, možda bi trebalo malo više popratiti socijalnu tematiku, ljudi su nezaposleni, teško žive…

Štefanija Hršak, Tisanić Jarek:

Čitam Zagorski list, volim pročitati kaj se događa u našoj županiji. Kad ga uzmem u ruke, idem po redu, najprije naslove, pa onda izaberem što me zanima, temu koja mi je najbliža. Rado gledam i oglase, dobro dođu. Hvala Bogu da imamo Zagorski list, sve imate obuhvaćeno, nemaš kaj reći, prekrasno.

Nevenka Krznar, Lug Zabočki:

Ne čitam Zagorski list, niti druge novine, ne zanima me, previše nam je informacija i onako. Vijesti slušam na radiju i to je dosta.

Biserka Osrečak, Pavlovec:

Većinom čitam Zagorski list, ali više gledam novosti na webu. Najviše me zanimaju vijesti o domaćim proizvodima, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, pogledam i sport. Sve u svemu, dobar je to list. Možda bi se više trebalo pisati o ljudima koji su u potrebi i trebaju pomoć.

Zdenko Mikulić, Strmec:

Čitam povremeno, kada imam vremena, kupim rado Zagorski list. Najviše me zanima održavanje cesta, infrastrukture, vijesti iz poljoprivrede. Volim dobre vijesti, pročitati o nekom napretku. Puno se toga može naći, nije loš list.

Branka Cvetko, Sveti Križ Začretje:

Povremeno čitam Zagorski list. Čitam ga od početka do kraja, a da se razveselim, uvijek pročitam onu zadnju stranicu, skrajec, to je baš da si ‘zguštam’ na kraju i nasmijem se. Prezatrpani smo nekim stvarima, mediji nas trpaju negativom, treba više pozitive, vedrijih tema. Koliko ih se može naći, ne znam, vjerojatno malo, ali treba isticati i lijepe stvari koje se događaju oko nas.

Marija Grah, Palovec Zabočki:

Ne baš redovito, ali povremeno kupim Zagorski list. Zanima me sve što se događa u našem kraju, zanimaju me mali oglasi i oglasi za posao. List je dobar, nemam prigovora. Sretan rođendan Zagorskom listu!

Branka Uršulić, Novi Golubovec:

Suprug obožava čitati Zagorski list. Prati posebno sport. Ja si pogledam, prolistam, obično krenem od zadnje strane, te zabavne stvari, pa križaljka, burza, a onda i vijesti iz naše županije. Za svaku pohvalu je Zagorski list, samo tako nastavite!

Stanko Gredičak, Oroslavje:

Povremno čitam Zagorski list. Najviše mi sviđaju događanja, informacije iz općina i gradova te oglas, koji ljudima puno znače. List je dobar, izvještavate o svemu, ima i sporta, jako dobro da postoji list za ovo područje.

Vladimir Tršinski, Zabok:

Redovito čitam Zagorski list, svakog utorka kupim kada izađe novi broj, jedna od novina koje dobro daju informaciju što se događa u našoj županiji, više se može naći nego u dnevnom tisku. Detaljnije informacije. Imate i horoskop, zabavnih stvari, križaljke, list je baš u redu.

Dragutin Gorupec, Oroslavje:

Kupujem list sporadično, posebno zbog oglasa. Nekada i sam objavim oglas u Zagorskom listu. Rado uzmem list u ruke, jer sam Zagorec. U njemu piše sve što se događa u našem kraju, lokalnog je karaktera, a to nam treba, i u redu je.

Franjo Tenšek, Zabok:

Čitam redovito Zagorski list. Čitam sve, od početka do kraja, sve o Zagorju me zanima. Možda bi trebalo malo više tekstova tipa putopisi, predstaviti kraj. Prezadovoljan sam Zagorskim listom.

Matea Zebić, Gornja Stubica:

Ne čitam baš novine, jedino na facebooku čitam vijesti iz Zagorja koje objavite. Informacije iz Zagorja me zanimaju i rado kliknem. Zagorski list jesam koji put prolistala, ali ne kupujem novine, više internet, facebook, ja sam mlađa generacija.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Prometna nesreća na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između čvora GOSPIĆ i čvora GORNJA PLOČA (na 198. km) u smjeru Dubrovnika. Vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h. Molimo korisnike za strpljenje. Zbog prometne nesreće prekinut je promet ...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program