Prethodni članak
Sljedeći članak

Delegacija HDZ -a KZŽ položila vijenac ispred rodne kuće dr. Franje Tuđmana

Okupili smo se ovdje na Dušni dan, kada se prisjećamo i svih mrtvih, svih naših najmilijih iz obitelji, prijatelja, rodbine, ali se svakako moramo prisjetiti i žrtve svih hrvatskih branitelja koji su dali svoje živote za domovinu, rekao je Zoran Gregurović


HDZ Krapinsko – zagorske županije na čelu s predsjednikom Zoranom Gregurovićem položio je danas vijenac ispred rodne kuće prvog predsjednika Republike Hrvatske i utemeljitelja Hrvatske demokratske zajednice dr. Franje Tuđmana u Velikom Trgovišću, povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana u Velikom Trgovišću.

-Već tradicionalno se uz blagdan Svih svetih članovi HDZ – a okupljaju ovdje u Velikom Trgovišću kako bi zapalili svijeću i položili vijenac kod biste prvog hrvatskog predsjednika i utemeljitelja Hrvatske demokratske zajednice dr. Franje Tuđmana. Bio je običaj i na same Sisvete, ali danas smo se okupili ovdje na Dušni dan kada se prisjećamo i svih mrtvih, svih naših najmilijih iz obitelji, prijatelja, rodbine, ali se svakako moramo prisjetiti i žrtve svih hrvatskih branitelja koji su dali svoje živote za domovinu. Mi kao članovi HDZ – a se moramo prisjetiti i našeg utemeljitelja, čovjeka koji je uz hrvatske branitelje najzaslužniji za našu domovinu, dr. Franje Tuđmana – rekao je ovom prigodom Zoran Gregurović.

 

 

 

Još članaka iz "Veliko Trgovišće"

Facebook