Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorska rivijera opet s vama - dođite u Terme Tuhelj

Nagradne igre su podebljane i bit će odrađene u slavljeničkom raspoloženju


Na jednoj od najljepših zagorskih plaža u Termama Tuhelj, danas do 18 sati uživamo u odličnom programu i dijelimo vrijedne nagrade.

Nakon jučerašnje dramatične tekme na Svjetskom prvenstvu i mi ćemo neke nagradne igre podebljati i odraditi u slavljeničkom raspoloženju.

Pokrovitelji Zagorske rivijere su Žuja, Total TV, Mini mljekara Veronika iz Desinića, domaćin - Terme Tuhelj, Offertissima, Mana moda i Muzeji Hrvatskog Zagorja.

Do sada smo podijelili dvije ulaznice za Dvorac Oršić i Muzej Veliki Tabor, a nagradu je osvojio Mario iz Klanjca.

Poklon bon u vrijednosti 100 kuna od Mini mljekare Veronika iz Desinića osvojila je Marta iz Čakovca.

U nastavku programa dijelimo obiteljske ulaznice Terma Tuhelj, a imamo i nagrade iznenađenja za sve koji su u Terme stigli s osobnim vozilom. Poklone iznenađenja osigurao je Total TV. Vidimo se na Zagorskoj rivijeri!

Dodajmo još samo kako osvrt na današnji događaj s galerijom fotografija možete pronaći u sljedećem broju Zagorskog lista koji izlazi u utorak 10. srpnja.

Još članaka iz "Turizam"

Facebook

Pojačan je promet na važnijim cestama, gradskim cestama i obilaznicama, prilazima turističkim središtima duž obale te pojedinim graničnim prijelazima. Poteškoće su moguće na cestama gdje su u tijeku radovi i gdje se vozi uz privremenu regulaciju p...

mojtv.hr - kompletan tv program