Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorje nagrađeno na Danima hrvatskog turizma

Što donose turistički trendovi i kako se turistički pozicionirati u Europskoj uniji te kako izgleda strategija razvoja turizma naše zemlje, predstavljeno je prošlog tjedna na Danima hrvatskog turizma 2012. u Dubrovniku...


Što donose turistički trendovi i kako se turistički pozicionirati u Europskoj uniji te kako izgleda strategija razvoja turizma naše zemlje, predstavljeno je prošlog tjedna na Danima hrvatskog turizma 2012. u Dubrovniku, u organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske radiotelevizije.
   
Županica Sonja Borovčak sudjelovala je u programu događanja i s ponosom dočekala proglašenje dobitnika nagrada za pojedine turističke akcije, budući da je troje dobitnika upravo iz Krapinsko-zagorske županije. 

Ove godine, u okviru akcije „Zeleni cijet“ nagrada za pojedinačne elemente, točnije za javnu plažu, pripala je Termama Jezerčica, dok je među nagrađenima za djelatnike godine u akciji „Čovjek – ključ uspjeha u turizmu“ u kategoriji prodavača pobjednik Darko Ostrež, poslovođa prodavaonice PZ Tuhelj.
 
Villa Magdalena proglašena je najboljim malim hotelom u unutrašnjosti te je tako kao prvi hotel s četiri zvjezdice u Hrvatskom zagorju dobitnik priznanja Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku. Uz značajan porast broja gostiju u odnosu na prošlu godinu, ovo priznanje je još jedan svojevrstan dokaz uspješne vizije vlasnika koji je s puno entuzijazma krenuo u turistički business 2009. godine otvorivši tada prvi hotel s četiri zvjezdice u Hrvatskom zagorju.

Hotel Villa Magdalena ovo je ljeto obogatila svoju ponudu ljetnim, vanjskim bazenom te proširenim restoranom sa restoranskom terasom. Osim na vrhunski smještaj, kvaliteta ponude hotela uvelike se oslanja na ponudu autentičnih gastronomskih doživljaja stoga ne čudi, da je hotelski restoran uvršten u prestižni međunarodni gastro-vodič GaultMillau kao najbolji restoran u Sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Villa Magdalena radi tijekom cijele godine, a uz jacuzzije s termalnom vodom u dnevnom boravku svakog od devet luksuznih apartmana, tu je i ekskluzivni panoramski wellness sa saunama, whirlpoolom te relax zonom na najvišoj etaži hotela.

Na Danima hrvatskog turizma u Dubrovniku, susretu turističkih djelatnika iz cijele zemlje, predstavljen je između ostalog i Glavni plan i strategija razvoja turizma Republike Hrvatske.

Još članaka iz "Turizam"

Facebook