Prethodni članak
Sljedeći članak

Temple Bar - pub, restoran i klub u jednom prostoru po uzoru na svjetske trendove

Temple Bar otvorio je restoran u Stubičkim Toplicama te tako nakon 12 godina uspješnog rada, upotpunio svoju ponudu


Proteklog je tjedna Temple Bar dobio još jedan segment svojeg djelovanja. Naime, na katu, iznad puba koji uspješno radi već dvanaest godina, otvoren je restoran. Kako nam je rekao vlasnik Temple Bara, Silvio Tomić, riječ je o ideji koja je tinjala od samog otvorenja puba prije dvanaestak godina, a sam cilj bio je da se u jednom lokalu spoji bar, restoran i klub. U svijetu je, ističe Tomić, tako nešto sasvim uobičajeno.

– Unutar jednog objekta gosti mogu popiti kavu, neko od domaćih ili svjetskih craft piva, nešto od raznolike ponude spirita, koktel, čašu vina, pojesti gablec ili burger, i naravno, uživati u a la carte ponudi u restoranu na katu. Isto tako, vikendima organiziramo svirke renomiranih bendova i gostovanja ponatih DJ-a po čemu smo već prepoznatljivi među gostima – istaknuo je Tomić. Dodaje, ponuda restorana uistinu je raznolika. Tako su gostima dostupna dva menia; Bistro (polovica prizemlja) meni gdje su gableci, burgeri, salate i tjestenine; sve do max 50 kn.

Oni nešto zahtjevnijeg i istančanijeg nepca u Restoranu na katu mogu pojesti a la carte jela čije se cijene kreću od 50 do 120 kuna. – Posebno bih istaknuo steakove jer smo se zaista potrudili da ponudimo razne vrste i u raznim načinima pripreme. Također, preuzeli smo par specijaliteta Stubičkih Toplica koja su se jela u zlatno doba Stubaka. Isto tako, u pripremi jela naši kuhari koriste brojne zagorske namirnice, proizvode loaklnih opg proizvođača poput bučinog ulja, gljiva, sira, meso, sami pečemo svoj kruh, svoje štrukle i peciva za burgere, sami radimo svoje luleke, krokete, krumpiriće itd – ispričao je vlasnik Temple bara. Reakcije gostiju su, priča, zasada jako dobre, a vjeruje da će tako biti i dalje obzirom na činjenicu da je omjer cijene i kvalitete uistinu dobar.

A kako dobru hranu prati i dobro vino, tako restoran Temple bara u svojoj ponudi ima vrhunska i kvalitetna Bolfan vina koja se odlično sljubljuju s kvalitetnim namirniama od kojih nastaju delicije u restoranu.

Sve informacije, rezervacije, organizacije domjenaka možete dobiti na: 098/856-346 ; [email protected] ; facebook.com/temple.bar.10

Još članaka iz "Turizam"

Facebook