Prethodni članak
Sljedeći članak

Pogledajte novi promo video Turističke zajednice područja Srce Zagorja

Video spot sniman je nekoliko mjeseci, a u snimanje su bili uključeni članovi sportskih klubova, društava, ali i brojni pojedinci, ljubitelji zdravog načina života, te djeca koja se aktivno bave sportom.


Budući da je destinacija Srce Zagorja, koju čine gradovi Pregrada i Zabok te općine Bedekovčina, Krapinske Toplice i Sveti Križ Začretje prošle godine ušla u elitno društvo Europske zajednice sporta, odnosno, kandidirala se i dobila tu prestižnu titulu koju dodjeljuje neprofitna organizacija ACES Europe, tamošnja je turistička zajednica snimila novi promotivni video spot kojim promovira, ali i potiče sportske aktivnosti na spomenutom području.

Čitava kampanja, kao i promo spot, nazvana je STAY ACTIVE @ HEART OF ZAGORJE,  a kako nam je ispričala kreatorica spota, Bojana Štruk, sam video je sniman nekoliko mjeseci tijekom protekle, 2021. godine. Štruk je posebno istaknula kako nitko od osoba koje se u spotu pojavljuju, nije niti tražio, niti dobio za to neku financijsku ili kakvu drugu naknadu, već su se dragovoljno uključili u promociju destinacije. -Turistička zajednica područja Srce Zagorja, na čelu s direktoricom Karolinom Hostić, stavlja u fokus aktivni odmor i zdravlje te je, povodom osvajanja te prestižne nagrade i promocije zdravog načina života među stanovnicima i posjetiteljima, prošle godine počela sa snimanjem promo videa koji prikazuje aktivni odmor te spoj prirodnih ljepota i potencijala koje nudi destinacija. U videu koji se snimao nekoliko mjeseci, na različitim lokacijama na području Srca Zagorja, sudjelovalo je više od 60 sudionika. Uključili su se članovi sportskih klubova, društava, ali i brojni pojedinci, ljubitelji zdravog načina života, te djeca koja se aktivno bave sportom. Zahvaljujem svima koji su pomogli, a moram istaknuti da su se posebno uključili i dali svoj doprinos Kuglački klub Zabok, Košarkaški klub Zabok, Stolnoteniski klub Zabok, Atletski klub Zabok, Sportsko društvo Mala Erpenja, Auto klub Kebel, Ranch HFC/ Konjički klub Horses for champions, Balon klub Zagreb , NK Pregrada, TK Pregrada, Ski klub Stars, Aquae vivae, Ronilački centar Zaron te Sportsko društvo Kukuriku iz Zaboka – nabrojala nam je Bojana Štruk iz TZ područja Srce Zagorja.

Kako je napomenula, čitava priča se malo odužila ponajviše zbog pandemije. -Pandemija koronavirusa nažalost je utjecala i na sport pa su zbog toga odgođena mnoga školska natjecanja i okupljanja, a sudionici videa su nerijetko završavali u izolaciji ili samoizolaciji što je također uvelike utjecalo na planiranje i realizaciju snimanja. Unatoč novom stilu života, u kojem su se digitalni mediji integrirali u naš svakodnevni život i smanjuju tjelesnu aktivnost, sve više ljudi traži neki aktivni oblik odmora, a sportski turizam postaje jedan od najvećih i najbrže rastućih segmenata turističkih proizvoda, stoga vjerujem da će ovaj video zasigurno potaknuti mnoge na dolazak u našu destinaciju, opuštanje i boravak u prirodi te istraživanju krajolika kroz outdoor aktivnosti bilo da su ovisnici o adrenalinu, neumorni istraživači, slučajni prolaznici ili avanturisti – ispričala nam je Bojana Štruk te još jednom na kraju naglasila kako Turistička zajednica područja Srce Zagorja zahvaljuje svima koji su joj pomogli da ovaj promotivni video spot, koji će se prikazivati i na raznim domaćim i međunarodnim sajmovima, bude snimljen i objavljen.

Pogledajte video: 

Još članaka iz "Turizam"

Facebook