Prethodni članak
Sljedeći članak

Nakon Termi Jezerčica događaji manifestacije Zagorska rivijera sele u Terme Tuhelj

Sljedeće nedjelje, nakon tri održana u Termama Jezerčica, događaji Zagorske rivijere sele s animacijskom ekipom Zagorskog lista u Terme Tuhelj. ....

Lijepo i za kupanje ugodno vrijeme stvorilo je među zelenim zagorskim bregima sve uvjete za prekrasan vikend na otvorenom. Prepoznali su to mnogobrojni kupači te u velikom broju posjetili Zagorsku rivijeru, odnosno jednu od najljepših zagorskih plaža, Terme Jezerčicu.

Da se njihov boravak ne bi pretvorio u besposlicu nego u dokolicu pobrinula se animacijska ekipa Zagorskog lista te im je uz mnogobrojne nagradne igre, glazbene goste i likovne radionice, potpuno i smisleno ispunila proteklu subotu i nedjelju.

One koji su participirali u nagradnim igrama nagrađivali su: Terme Jezerčica, Vetropack Straža, Mini mljekara Veronika, Trgostil, MANA moda, Muzeji Hrvatskog zagorja, Narodne novine i Roses designer outlet. No, svi su kupači bili nagrađeni i to nastupom glazbenih gostiju, Juraja Galine i grupe Kiss.

Za najmlađe, uz mnogobrojne nagradne igre, organizirana je pod stručnim vodstvom likovna radionica, a sve je njene sudionike nagradio pokrovitelj, Narodne novine. Za one koji su htjeli uživati u miru i hladu stoljetnih topola bazenskog kompleksa Termi Jezerčica, Zagorski list je pripremio besplatni Magazin za na plažu prepun križaljki, sudokua, zagorskih recepata i ljetnog horoskopa.

I to nije sve. Besplatno se dijelio i turističko-informativni mjesečnik Vikend van Zagreba. Kako slika, odnosno fotografija, govori više od tisuću riječi, na ovim stranicama nalazi se fotogalerija iz koje je vidljiva dobra atmosfera i zadovoljni kupači. Sljedeće nedjelje, nakon tri održana u Termama Jezerčica, događaji Zagorske rivijere sele s animacijskom ekipom Zagorskog lista u Terme Tuhelj.  

Svi ste pozvani!

Još članaka iz "Turizam"

Facebook