Prethodni članak
Sljedeći članak

Najava: 10. manifestacija Babičini kolači

Krapinsko-zagorska županija i Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije u suradnji s općinom Zagorska Sela organiziraju manifestaciju Babičini kolači.

Krapinsko-zagorska županija i Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije u suradnji s općinom Zagorska Sela organiziraju manifestaciju Babičini kolači.

Deseta po redu manifestacija Babičini kolači održati će se 16. travnja 2016. godine u općini Zagorska Sela odakle dolazi prošlogodišnja pobjednica Nada Zgorelec sa pobjedničkim autohtonim kolačem „Gostovanjsko prase“.

Na natjecanje u pečenju kolača prema originalnim receptima naših baka i prabaka mogu se prijaviti žene s područja Krapinsko-zagorske županije, a osnovni uvjet za sudjelovanje je da su bake.

Pozivaju se sve zainteresirane bake da podijele svoje kulinarsko umijeće koje su naslijedile od svojih baka i prabaka da se prijave na 10. Babičine kolače.

Prijava mora sadržavati ime i prezime, adresu stalnog boravka, broj telefona, datum rođenja, broj osobne iskaznice te naziv i recept natjecateljskog kolača.

Rok za podnošenje prijava za sudjelovanje na 10. Babičinim kolačima je do 26. veljače 2016. godine.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 049/329-084, kontakt osoba je Ivanka Kuščar.

Prijave s receptima natjecateljskog kolača dostavljaju se elektroničkim putem na mail adresu: [email protected] ili putem web stranice www.babicinikolaci.com.hr ili na adresu:

KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA,
Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, promet, komunalnu infrastrukturu i EU fondove
Magistratska 1, Krapina
s naznakom „Prijava za 10. Babičine kolače“.

Još članaka iz "Turizam"

Facebook