Prethodni članak
Sljedeći članak

NAGRADNA IGRA!!!! VODIMO VAS NA ŠPANCIRFEST

Prodaja ulaznica za Špancirfest 2013. odnosno koncerte na glavnoj festivalskoj pozornici, i ove godine ide odlično, a snižene cijene vrijede još samo tjedan dana.

Prodaja ulaznica za Špancirfest 2013. odnosno koncerte na glavnoj festivalskoj pozornici, i ove godine ide odlično, a snižene cijene vrijede još samo tjedan dana. Do 1. kolovoza se ulaznice mogu nabaviti uz popust od 30%, po cijeni od samo 105 kuna, stoga požurite s kupnjom.
 
Podsjetimo, na Glavnoj festivalskoj pozornici će ove godine nastupati Skunk Anansie, Gibonni, Triggerfinger, Letu Štuke, Let 3, Opća Opasnost, Majke, S.A.R.S., Elemental, Zabranjeno pušenje i drugi, a ulaznica vrijedi za sve te koncerte. 
Špancirfest ove godine traje od 23. kolovoza do 1. rujna, a osim pozornice na Starom gradu, koncerti se odvijaju na još dvije pozornice u gradu. Uz to, pripremljen je i bogat ulični program, gdje u Varaždin ponosno stižu performeri iz cijelog svijeta, ali i brojni drugi ljudi koji predstavljaju svoj kreativnost, putem glazbe, plesa, slike, zbog čega je Špancirfest i prozvan Festival dobrih emocija.
 
Više informacija na našoj Internet stranici – www.spancirfest.com odnosno na Facebook mrežnoj stranici www.facebook.com/spancirfest

ZAGORJE.COM VAM POKLANJA ULAZNICU ZA SVE KONCERTE na glavnoj festivalskoj pozornici, a od vas se očekuje lajkate i sherate ovaj post NA NAŠOJ FEJSBUK STRANICI , a od svih vas ćemo izvući dobitnike.

Još članaka iz "Turizam"

Facebook