Prethodni članak
Sljedeći članak

Mjuzikl "Zeleno blago" leti iznad Zagorja

Sementa Rajhard i glumci prvog mjuzikla o Zagorju najavili izvedbu na Bundeku letom balona Zagorje...


FOTO: Martin Horvat

Mjuzikl nove generacije, Zeleno blago nastavlja pričati „najljepšu Bajku na dlanu ikad napisanu“. Tako će 14. srpnja na jezeru Bundek u 21 sat, prvi puta na otvorenome izvesti svoju osmu izvedbu.

Letom balona zvanog  „Zagorec“ u suradnji sa Krapinsko zagorskom županijom ekipa mjuzikla najavila je izvedbu na Bundeku.

Mjuzikl koji nas vodi kroz pet priča o zelenome Zagorju, blizak i zanimljiv svim dobnim skupinama. Zabavni pristup koji suvremenom glazbom,  produkcijom rasvjete i pričom privlači posjetitelje svih uzrasta.  Kako se sastoji od pet povijesnih priča koje su se desile u Hrvatskom Zagorju, mjuzikl  je ujedno i edukativno- turistička priča o idiličnom zelenom dijelu Hrvatske.  

Iza  tima mjuzikla, stoje brojna priznanja te gostovanja koja govore kako je Zeleno blago kapitalni projekt koji će još dugo zabavljati, podučavati i rasplesati brojnu publiku.

Glavne pjevačke uloge u mjuziklu pripale su: Sementi Rajhard, Tihomiru Kožini, Tomislavu Puntariću, Filipu Kranjčecu, Dejanu Roginiću, Matiji Šakoronji, Petri Kaić, Klari Nadine Parlaj, Antoniji Bočkaj, Viktoru Šimuniću, Dei Presečki, Valentinu Žlaburu te Marti Jagečić.

Kroz mjuzikl  16 songova izvodi peteročlani band uživo. Redateljsku palicu preuzeli su Sven Šams i Tihana Strmečki, dok glazbeni dio vode Tihomir Kožina i Igor Martinek.

Gostovanje na Bundeku dio je velikog kulturnog ljeta u Zagrebu, ZgKul. Tako je mjuzikl Zeleno blago još jednom pokazao kako je svojom kvalitetom i zanimljivošću u samom vrhu nezavisne produkcije mjuzikla u Hrvatskoj. Izvedba je besplatna za sve posjetitelje. Kao i do sada mjuzikl prati Krapinsko- zagorska županija, grad Zagreb i Zagorski list kao glavni partneri projekta.  

Priznanja publike, posjećenost i odlična priča najbolja su pozivnica za sve one koji nisu vidjeli ovaj spektakl o zelenim zagorskim bregima.  Sve informacije o mjuziklu možete pogledati na www.zeleno-blago.com.

Još članaka iz "Turizam"

Facebook