Prethodni članak
Sljedeći članak

Izvanrednim koncertom uz ovacije publike Frajle zatvorile prvi Mali ulični festival

Mnogi posjetitelji su se složili da je organizacija festivala bila pun pogodak


Jučer je završio prvi Mali ulični festival u Stubičkim Toplicama, manifestacija koja je kroz tri dana posjetiteljima donijela spoj modernoga i tradicije, šarenilo izvođača i sudionika u programu, ali i posjetitelja, koji su vrlo lako u nekom kutku festivala mogli pronaći nešto baš za sebe.

Festival su odličnim koncertom uz ovacije publike i poziv na bis zatvorile popularne The Frajle, nakon što su u subotu nastupili Ljubavnici i Fadeout bend, a u petak grupe Vatra i Noxin.

Uz tematsku ugostiteljsku ponudu burgera, kobasica, štruklja, kolača i slastica, vina, pjenušaca i craft piva, ali i raznolikost domaćih OPG – ova, posjetitelji su uživali u šarenilu boja koje se protezalo centrom Stubičkih Toplica. Najmlađi su uživali u art parku s uličnim performerima kao nezaobilaznim sudionicima uličnog festivala te predstavi za djecu u paviljonu Specijalne bolnice, dok je svoj kabare predstavio i Adam Končić, ujedno i domaćin Festivala.

Bio je to velik posao i velika organizacija, no mogu samo reći da je manifestacija uspjela i da smo uspjeli napraviti ono što smo htjeli. Posjetitelji su bili zadovoljni i već su nas pitali hoće li se MUF održati i sljedeće godine. Naravno da hoće, nastavljamo s ovom pričom koja je okupila najviše posjetitelja u Stubakima kojih toliko ovdje nije bilo još od popularnih ''mokrih noći'' devedesetih – rekao je Filip Poštek, predsjednik Radnog tijela za turizam i promidžbu Stubičkih Toplica koje je Festival organiziralo, uz pokroviteljstvo općine Stubičke Toplice i Krapinsko – zagorske županije.

Ujedno je najavio još bolju i veću organizaciju sljedeće godine, a prema odličnoj atmosferi i svemu viđenome te najavama posjetitelja da jedva čekaju novo izdanje festivala, slobodno možemo reći da je MUF u Stubakima bio pun pogodak!

Još članaka iz "Turizam"

Facebook