Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTOGALERIJA] Zagorska rivijera u Termama Jezerčica s još bogatijim nagradama za posjetitelje - navijače

Zagorski list je sa svojim uhodanim animacijskim timom u nedjelju održao drugi od sedam događaja ovogodišnje Zagorske rivijere


Iako u jutarnjim satima vrijeme nije obećavalo ništa više od običnog kišnog dana, nedjeljno druženje u Termama Jezerčica tijekom cjelodnevnog događanja bilo je na idealnoj dnevnoj temperaturi. Kupači su od ranih jutarnjih sati pristizali u velikom broju uglavnom iz Zagorja, Zagreba, Križevaca, Bjelovara, iz mjesta Belice u Međimurju, ali i iz drugih hrvatskih i slovenskih gradova.

I ovaj puta, svim generacijama najzanimljiviji dio programa bile su nagradne igre popraćene glazbenim hitovima DJ Gotza i voditeljskim dosjetkama neponovljivog Ramiza, naravno obogaćene vrijednim nagradama pokrovitelja projekta Zagorska rivijera.

Poznatim stranim i domaćim hitovima, navijačkim pjesmama i pjesmama čije su stihove pjevušili i oni najmlađi, kupanje na jednoj od najljepših zagorskih plaža proteklo je u odličnoj atmosferi, a mnogi su svoje doživljaje nakon osvojenih nagrada i tijekom zabavnog dijela programa, odmah podijelili i sa svojim prijateljima putem društvenih mreža.

Po prvi puta na Zagorskoj rivijeri imali smo nogometni kviz, koji je sponzorirao domaćin - Terme Jezerčica, a bogatu nagradu - wellness paket osvojila je Ana iz Zagreba. Gospođa Ana je na četiri od pet pitanja odgovorila točno i iako kaže da do sada nije pratila sve odigrane tekme Svjetskog prvenstva, sada će u društvu svoga sina pratiti svaku utakmicu.

Zlatni medaljon Zagorske rivijere naš je Marko više puta sakrio na skrovito mjesto, negdje na dnu bazena, a najvještiji kupači bi ga u minimalnom roku pronašli i samim tim osvojili neku od vrijednih nagrada. Trebalo je i ponešto konobarske vještine da bi se došlo do punih ruku limenki Žuje, voćnih okusa, dok su najbolje reflekse imale pripadnice nježnijeg spola i time osvojile vrijednu nagradu Total TV-a. Djeca će Zagorsku rivijeru najviše pamtiti po zanimljivim igračkama i nagradama pokrovitelja Offertissima.

Kako bi se baš svaki puta na Zagorskoj rivijeri najbolje i najkvalitetnije provelo slobodno vrijeme, pomno pripremana cjelodnevna događanja prate naši glavni sponzori; Roses Designer Outlet, TOTAL TV, Ožujsko pivo, Mini mljekara Veronika, Offertissima, Mana Moda, Muzeji Hrvatskog zagorja te domaćin Terme Jezerčica.

Svima koji do kraja lipnja i u srpnju planiraju doći na neku od naših najljepših zagorskih plaža, na našim će stranicama otkriti kada se opet družimo. Vidimo se.

FOTOGALERIJU S DOGAĐANJA POGLEDAJTE NA LINKU ISPOD:

http://www.zagorje.com/fotogalerija/zagorska-rivijera-terme-jezercica-26-6-2018

 

 

 

 

Još članaka iz "Turizam"

Facebook