Prethodni članak
Sljedeći članak

[ORGANIZATORI POZIVAJU] Dođite na audiciju za festival Prvi glas Zagorja, evo kada

Pjevačice i pjevači moraju pripremiti dvije pjesme po vlastitom izboru u 'A cappella' izvedbi


foto: prošlogodišnja pobjednica Medea Market-Sindik

Organizatori poznatog svetokriškog festivala Prvi glas Zagorja poziva na audicije. One će se tako održati u sljedećim terminima:

Audicija će se održati tako 21. svibnja s početkom u 16 sati u Srednjoj školi 'Ban Josip Jelačić' u Zaprešiću. Sljedeći dan, 22. svibnja audicija će se održati u Zagrebu u Studentskom domu 'Stjepan Radić' u predvorju kino dvorane, Jarunska ulica 2 s početkom u 17 sati.

U Velikoj Gorici audicija je na rasporedu 23. svibnja s početkom u 16 sati u Pučkom otvorenom učilištu, kino dvorana Galženica, Trg S. Radića. Sljedeći dan, 24. svibnja audicija će se održati u Varaždinu s početkom u 14 sati u Pučkom otvorenom učilištu Hallerova aleja 1/II. Isti dan, odnosno 24. svibnja audicija će se održati u Čakovcu na Radiju 1, Trg Republike 6 s početkom u 18 sati.

Završna audicija je na programu u Svetom Križu Začretju 25. svibnja. Ona će se održati u Općinskoj knjižnici, Trg hrv. kraljice Jelene 2 s početkom u 11 sati.

Audicije se održavaju u dvije kategorije. Kategorija 'Mali Prvi glas Zagorja' je za one do 14 godina, a kategorija 'Prvi glas Zagorja' je za odrasle, koji imaju ili su stariji od 15 godina.

Na svim audicijama mogu se prijaviti kandidati iz obje kategorije, dok će za područje Krapinsko-zagorske županije biti odvojena audicija za 'Mali prvi glas Zagorja'. Ona će se održati 1. lipnja s početkom u 11 sati u Općinskoj knjižnici u Sv. Križu Začretju.

- Pripremite dvije pjesme po vlastitom izboru u 'A capella' izvedbi i vidimo se na audiciji - poručuju organizatori.

Za sve dodatne informacije stručni voditelj festivala je gospodin Franjo Mraz koji će rado odgovoriti na vaša pitanja. Kontakt broj je  091-254-9564. Upite možete slati i porukom na Facebook stranicu festivala:  https://www.facebook.com/prviglaszagorja/

Još članaka iz "Sv. Križ Začretje"

Facebook

Pojačan je promet na važnijim cestama, gradskim cestama i obilaznicama, prilazima turističkim središtima duž obale te pojedinim graničnim prijelazima. Poteškoće su moguće na cestama gdje su u tijeku radovi i gdje se vozi uz privremenu regulaciju p...

mojtv.hr - kompletan tv program