Prethodni članak
Sljedeći članak

['ZMAJEVI' IZ BEDEKOVČINE RASTURILI] Bertić državni prvak u light contactu, a Sedak u K1

u Osijeku se okupilo 207 natjecatelja i natjecateljica iz 47 hrvatskih kickboxing klubova


U organizaciji KBK Sveti Duh iz Osijeka u „gradu na Dravi“ održano je Prvenstvo Hrvatske u kickboxing tatami disciplinama pointfighting i light contact, te ring disciplini K1 za juniore i seniore. Okupilo se 207 natjecatelja i natjecateljica iz 47 hrvatskih kickboxing klubova.

Boje Hrvatskog zagorja branio je Zmaj iz Bedekovčine, koji nas je ponovno oduševio sjajnim rezultatima. Jakšini „zmajevi“ vratili su se kući s dva zlata, dva srebra i jednom broncom, ukupno pet medalja, koje su im donijelo vrlo visoko osmo mjesto u ekipnom poretku klubova.

U disciplini K1 u konkurenciji juniora u kategoriji do 57 naslovom državnog prvaka okitio se Stjepan Sedak. U finalu je Sedak bio bolji od svjetskog prvaka K. Benedettija i riječkog Sušaka. Naslovom državnog seniorskog prvaka u light contactu i to u kategoriji do 84 kg okito se Ivan Bertić. On je zlatu iz light contacta dodao i srebro iz pointfightinga u istoj kategoriji.

Ivan Sovec okitio se srebrom u pointfightingu kod seniora u kategoriji do 74 kg, dok je u light contactu u istoj kategoriji bio brončani.

Trener Jakša Arpad imao je razloga za zadovoljstvo. Njegovi borci su još jednom pokazali da su u samom vrhu kickboxinga u Hrvatskog.

Još članaka iz "Sport"

Facebook