Prethodni članak
Sljedeći članak

Završeno županijsko prvenstvo u zelenom tenisu


Na terenima TK Oroslavje odigrano je prvenstvo KZŽ u 'zelenom' tenisu za dječake i djevojčice do 11, 13 i 15 godina. Nakon što su jučer igrali igrači do 11 godina, danas su na red došle starije kategorije. 

 

U kategoriji do 13 godina kod djevojčica slavila je Tia Jurinec, ispred Vene Kožar, Anje Dolenec i Tee Lacković, a kod dječaka prvi je bio Noa Gredičak, ispred Ivana Doleneca, Jana Svažića i Jana Tisanića. U kategoriji do 15 godina, kod djevojčica slavila je Mirta Gregurić ispred Neve Kožar, a kod dječaka Ivan Petrović, ispred Petra Vešligaja, Damjana Škrleca i Vedrana Petrovića.

Tajnik TS KZŽ Krešo Klemar pohvalio je sve mlade tenisače i tenisačice za odlične nastupe, kao i roditelje i trenere i organizatore TK Pregradu i TK Oroslavje. Tajnik je dodao kao bi bilo još zanimljivije da su nastupili zagorski tenisači i tenisačice, koji su u isto vrijeme imali turnire na državnoj razini.

Također, valja dodati da će sljedeće subote na rasporedu biti pojedinačno seniorsko prvenstvo i to na terenima TK Stubica u organizaciji TS KZŽ i TK Stubica, a pod pokroviteljstvom KZŽ i župana Željka Kolara. 

Još članaka iz "Sport"

Facebook