Prethodni članak
Sljedeći članak

Zanimljiva utakmica: Zagorec – Vrapče 2:2


Krapinski drugoligaš Zagorec prije desetak dan započeo je pripreme pod paskom novog stručnog stožera – to su trener Perica Vidak i pomoćni trener Kristijan Mitrečić.

Nakon što su prije nekoliko dana visoko porazili svoje juniore ovoga puta, u prvoj pravoj pripremnoj utakmici, suprotstavio im se stari znanac – Vrapče.


Dobri poznavatelji nogometa znali su da će ovo biti zanimljiva utakmica jer ova dva sportska prijatelja uvijek u međusobnim susretima pružaju zanimljive i atraktivne utakmice. Oba su kluba trenutno u fazi priprema u kojoj nogometaši izrazito teško rade, noge su teške, rad s loptom je još „zanemaren“…

Ipak – utakmicu su puno bolje otvorili gosti iz Zagreba te su došli do početnog vodstva od 0:2. No, kako je vrijeme odmicalo tako je i Zagorec dolazio na pravu radnu temperaturu te je preko dvostrukog strijelca Matije Smrekara došao do izjednačenja.

Do kraja susreta Zagorec je imao još nekoliko izglednih prilika, ali se mreža gostujućeg vratara nije tresla te je nakon posljednjeg zvižduka suca Fotiveca susret završio bez pobjednika Zagorec 2, Vrapče 2.
Za Zagorec su igrali: Bruči, Landripet, Orlović, Krznarić, Čondrić, Jug, Turčin, Krznar, Smrekar, Adžić i Bračević. Još su igrali: Zaccala, Frinčić, Topolovec, Vinski, Sanogo, Kovačić, Jazbec, Barišić, Sekou i Ružak.

Još članaka iz "Sport"

Facebook