Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorski suci u vrlo dobroj formi pred nastavak prvenstva

Na igralištu Vatrogasca na Brezovi održan Seminar nogometnih sudaca KZŽ


U sportskom centru Vatrogasac Brezova održan je Seminar nogometnih sudaca KZŽ. Pristupilo mu je 35 zagorskih sudaca, od toga 25 s A i 10 s B liste. Zbog epidemiološke situacije suci su prije seminara obavili ispite online, (i to drugi puta u povijesti), a iz istog razloga seminar na Brezovi prvo je odradila A lista, a nakon toga posebno B lista. Uz Cooperov test A lista je imala istrčavanje sprinteva na dionici od 40 metara i to šest puta, dok je B lista uz Cooperov tekst za zadatak imala i istrčavanje 6 sprinteva na dionici od 30 metara. Sve se to odvijalo pod budnim okom predsjednika Komisije sudaca Ivana Kumpara, njegovog zamjenika Krešimira Sokolića, članice Komisije sudaca Silvije Makar i njenog tajnika Božidara Smrekara.

 

Očekivano su prednjačili suci koji sude II. ligu Turčin, Meglić (oba A lista) i Sinković (B lista), te suci koje dijele pravdu na III. ligi Fotivec (A lista), Gamilec i Bedeniković (oba B lista), no zavidnu fizičku spremu pokazali su i suci koje dijele pravdu IV. NL-središte, kao i na županijskim ligama. Zagorski suci su pokazali da su bez obzira na ove probleme izazvane korona virusom itekako radili na sebi i da spremni čekaju nadolazeće prvenstvo.

 

 

Seminar sudaca na Brezovi posjetio je i predsjednik NS KZŽ, Stjepan Merkaš, koji im je čestitao za vrlo dobro odrađenu jesen, a isto tako zaželio im puno sreće i uspjeha i u nastavku prvenstva.

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook