Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorski Aeroklub počastio Janu i Petra Pavalića letovima jedrilicom


Zagorski Aeroklub lijepom je gestom iznenadio i darivao najbolje zagorske sportaše, Janu i Petra Pavalića. Članovima ovog kluba na zabočkom aerodromu su s po dva leta jedrilicom darivali Janu i Petra kojima je ovo bilo neponovljivo i fantastično iskustvo koje bi svakom preporučili i oboje su najavili da će ga vrlo rado ponoviti.

Ideja se rodila na izboru najboljih županijskih sportaša koji se ove godine održao u Krapini. Iskusni letač i jedan od glavnih pokretača akcija u klubu, Dragan Bakliža, došao je na ideju da klub Janu i Petra za njihove sportske rezultate i uspjehe počasti letovima jedrilicom. Bakliža je o tome obavijestio tajnika ŠZ KZŽ, Branka Piljeka, koji je u dogovoru s njihovim trenerom Ivicom Androićem i roditeljima dao odobrenje. Bilo je to jedno lijepo i veliko iznenađenje. Sestru i brata, Janu i Petra, na zabočki aerodrom dovela je mama Irena, a njih dvoje nisu ni slutili kakvo ih lijepo iznenađenje čeka. S Janom i Petrom letjeli su po dva puta Dragan Bakliža i Patrik Žigman, a "potporu sa zemlje" davali su Marijan Picak i Milivoj Habrle.

U letovima su sudjelovali i tajnik ŠZ KZŽ Branko Piljek koji već ima bogato iskustvo i potpredsjednik ŠZ KZŽ Saša Kundih. Bilo je to jedno jako lijepo popodne na zabočkom aerodromu u režiji članova Zagorskog Aerokluba.

Još članaka iz "Sport"

Facebook