Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorske tenisačice ostvaruju odlične rezultate!


Premda je ovogodišnja sezona natjecanja tek počela sportaši TK Zabok u posljednjih nekoliko tjedana ostvarili su izuzetne rezultate. Anamarija Gorički izborila je četiri finala. Na Dvoranskom Babolat Zagi kupu do 12 godina, Dvoranskom otvorenom prvenstvu TK Ogulin do 12 godina, Otvorenom prvenstvu TK Samobor do 12 godina i Otvorenom prvenstvu TK Ponikve do 12 godina osvojila je izvrsno 2. mjesto u pojedinačnoj kategoriji.  

Ana Marija Gorički

Nadalje, iako ima 10 godina, Tia Jurinec od početka ovogodišnje sezone izborila je jedno polufinale i tri finala. Na Otvorenom prvenstvu TK Ponikve u kategoriji djevojčica do 12 godina ostvarila 3. mjesto u pojedinačnoj kategoriji. Na Otvorenom prvenstvu  TK Kvarner ostvarila je 2. mjesto u kategoriji parova, dok je na Otvorenom prvenstvu HATK Mladost ostvarila izvrsno 2. mjesto kako u pojedinačnoj kategoriji tako i u kategoriji parova. Veliki uspjeh za Tiju je osvajanje turnira u pojedinačnoj kategoriji i kategoriji parova, čime je prošlog vikenda dvostruko okrunjena na Otvorenom prvenstvu TK Ponikve u kategoriji djevojčica do 12 godina.

Tia Jurinec

Na natjecanjima su rezultate ostvarili i Jan Tisanić koji je upisao prve pobjede u kategoriji dječaka do 12 godina, Mirta Gregurić koja je upisala prve pobjede u kategoriji djevojčica do 14 godina te Ilija Šandor, koji je iako ima 14 godina upisao prve pobjede u kategoriji dječaka do 18 godina. Važno je naglasiti da TK Zabok ima i nove natjecateljske snage koje su započele teniska natjecanja te već ostvarile rezultate. Među njima je svakako Ena Petrač, djevojčica koja je prošlog vikenda bila najbolja na turniru do 8 godina u Velikoj Gorici.

Ena Petrač

Obzirom da tenisačice i tenisače iz TK Zabok u svibnju očekuje odlazak na Državno natjecanje želimo im sreću u ostvarivanju novih sportskih uspjeha značajnih za našu Županiju.

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook