Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorske puce u lovu na Kutiju Šibica


U ponedjeljak, 18. prosinac počinje ženski dio Kutije Šibica odigravanjem osmina finala turnira.
Na turniru sudjeluju i zagorske nogometašice kao što su npr. između ostalih Petra Bračević ( Dinamo Zagreb ), Andreja Šćukanec – Hospinski, Ida Bočkaj, Klaudija Kolar i Lana Stanković.

Ono što daje draž ovogodišnjoj, ženskoj, Kutiji šibica je činjenica da okosnicu MNK Oktogon čine nogometašice iz Hrvatskog zagorja. To su Lana Stanković, Andreja Šćukanec – Hopinski, Sabina Jalšavečki, Klaudia Kolar i Ida Bočkaj. Osim njih sastav čine golmanice Barbara Kelava i Marta Krasnić te nogometašice u polju Emilia Bagarić, Lucija Vizigner, Mateja Perši i Amira Bajrić. Biti će ovo četvrti nastup ekipe na popularnoj Kutiji šibica i vjerujem da im je cilj otići dalje negoli u prethodna tri nastupa te smo zamolili voditelja ekipe Roberta Novaka da nam kaže što očekuje od ovogodišnjeg nastupa svoj ekipe u „Kutiji“: „ Ovo je zaista mlada ekipa čiji je prosjek godina oko 19 i spremamo se tiho ali zdušno i motivirano sa ciljem iskoraka i prolaza osmine finala. Ne podcjenjujemo protivnice (Graničar Stars, Đurđevac), dapače jako ih respektiramo, ali smo spremni i jedva čekamo istrčati na parket popularne Dvojke u Domu sportova.

Budu li nam, pored za naše uvjete - ozbiljnih treninga, i zvijezde naklonjenije nego prošlih godina, nekako iz sjene predmnijevamo došuljati se do Štefanja.
Treninge održavamo na zanimljivim lokacijama: Gornje Jesenje, Tuhelj i Velesajam želeći olakšati dolaske i maksimalno se približiti djevojkama iz Zagorja koje ove godine čine većinu sastava našeg tima jer do sada je sastav bio kombiniran pucama iz Međimurja i Zagreba. Znam jedno – djevojke će pružiti svoj maksimum i iskreno vjerujem u prolazak u četvrtzavršnicu. Želio bih još napomenuti da se, osim „Kutije“, paralelno spremamo i za Wintercup.

Na istom smo lani došli do četvrtfinala, pa nekako s pozitivom očekujemo pomak barem za jednu stepenicu“!
Puce svoj prvi susret, vjerujemo ne i zadnji, na ovogodišnjoj Kutiji šibica igraju u ponedjeljak, 18. prosinca sa početkom u 17,10 sati protiv Graničar Starsa iz Đurđevca u Dvorani 2 Doma sportova. Raspored ostalih parova osmine finala je slijedeći: 15,30 NK Sesvetski Kraljevec Pizzeria Mayana mjesto – NK Sesvetski Kraljevec; 16,20 Caffe bar Lula Ožujsko Lucka studio Kartel zastupanje – FKIT Tigrice; 18,00 Naftaš Ivanić – HBP Sport; 18,50 ŽNK Alumnus & CB Sport; 19,40 Crovortex – ŽNK Dinamo Zagreb, 20,30 ŽMNK Plus Sveta Nedjelja – ŽMNK Dinamo Zagreb i osminu finala zaključiti će susret u 22,10 Veleučilište Vukovar – Lavice.

U slučaju da prođu osminu finala Zagorske puce i njihov klub MNK Oktogon u četvrtzavršnici igraju sa pobjednikom susreta Naftaš Ivanić – HBP Sport.

Još članaka iz "Sport"

Facebook