Prethodni članak
Sljedeći članak

ZAGORSKA ZIPKA: Danas se igra četvrtfinale legendarnog turnira u malom nogometu


Do kraja 37. izdanja legendarnog malonogometnog turnira Zagorska zipka još su dva natjecateljska dana. Danas je pred nama četvrtfinalni dan, dok je subota rezervirana za polufinale, utakmicu za treće mjesto i veliko finale.


Prvi će na megdan u 19 sati Mega bar&Gym i Mikromont projekt. Mega bar & Gym predvodi Silvio Vukić, dok će za Mikromont projekt između ostalih nastupiti Denis Švaljek, Darko Kunštek, Borna Vidiček, te legendarni vratari Danijel Končevski i Goran Malogorski.


U dugom četvrtfinalu prošlogodišnji branitelj naslova, McClean predvođen braćom Bobek, Vujicom i Dleskom dočekuje momčad CB Anita koju predvode Fran i Tin Sajković.


Treće četvrtfinale nudi ogled ZIM – SD Đurmanec. ZIM predvode Mario Šumiga i Robert Kuharić, a SD Đurmanec Filip Hanžić i Mihael Turniški.


I na kraju u četvrtom četvrtfinalu sučelit će se CB Europa i Bio Vet. CB Europu predvodi Dejan Kolar, dok će glavna vedeta Bio Veta biti Karlo Deak.


No nisu samo navedeni igrači razlog za gledanje kvalitetnog malog nogometa. Svih osam momčadi vrvi od kvalitetnih igrača koje vrijedi vidjeti na djelu.

Domaćini, Zabočki lavovi, ubacili su u raspored i dvije revijalne utakmice, kao i nagradnu igru za gledatelje. Naravno sve skupa začinjeno s bogatom ponudom jela i pića, pa danas od 19 sati nadalje svi putevi vode u sportsku dvoranu osnovne škole Ksaver Šandor Gjalski u Zaboku.

Rezultati osmine finala
Mikromont Projekt – Kupilek 5:1
Gradnja Cesarec – SD Đurmanec 1:4
Graditeljstvo Merkaš – ZIM 2:4
McClean - AB Support 5:0
Europa - Leško transporti 4:3 (p)
CB Anita - Keramika Tim-Design 4:3 (p)
Bio Vet - CB Lug & Trans Grad Lež 4:2
Stampedo - Mega Bar & Gym 2:3

Raspored četvrtfinala, petak 29.12.

19.00  MEGA BAR & GYM - MIKROMONT PROJEKT
19.45  Revijalna utakmica Škola nogometa Zabok - Zagići
20.15  McCLEAN - CB ANITA
21.00  Revijalna utakmica - Utakmica djevojčica ŠN Zabok
21.30  ZIM - SD ĐURMANEC
22.15  Igra za gledatelje uz nagrade
22.45  CB EUROPA -  BIO-VET

Još članaka iz "Sport"

Facebook