Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorec startao minimalnim porazom od Kurilovca

Krapinčani su u Kurilovcu započeli seriju pripremnih utakmica


Nogometaši Zagorca iz Krapine počeli su seriju pripremnih utakmica u Kurilovcu protiv istoimenog domaćina koji ih je na kraju savladao s 2:1. Bila je to zanimljiva utakmica u kojoj je domaćin imao nešto više od igre, ali je i Zagorec imao svojih svijetlih trenutaka. Domaćin je poveo iz pogotka koji je pripisan Hodaku, ali je zapravo bio autogol Leušteka, koji je unatoč tom kiksu solidno debitirao za Zagorec. Na 1:1 majstorskih je lobom nakon ubacivanja Majcenića poravnao Smrekar, da bi konačnih 2:1 postavio Martinović iz situacije koja je "mirisala" na zaleđe.
Zagorec je utakmicu počeo u sastavu: Babić, Landripet, Završki, Leuštek, Mlinarić, Sedak, Poljak, Majcenić, Smrekar, Vojaković, Kanceljak, a s klupe su ušli: Vinceljak, Tarle, Turk, Kolar, Tisanić, Gredelj, Pasariček i Petrović.
- Nisam nezadovoljan utakmicom u Kurilovcu. Domaćin je jedno vrlo kvalitetna momčad, koja je duže u treningu od nas. Dobro smo se držali do zadnjih 20 minuta, kada je do izražaja došao umor nakon devet napornih treninga u zadnjih deset dana - iz prve ruke nam je informaciju dao trener Zagorca Drago Bartolić.
U ovoj je utakmici je za Zagorec uz Leušteka i Završkog debitirao i Patrik Turk, koji je u Zagorec stigao iz redova zabočke Mladosti, a za njegov dolazak najviše je lobirao upravo trener Bartolić koji ga je trenirao u dok je branio boje kadeta Zagorca.

Još članaka iz "Sport"

Facebook