Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorec odigrao još jednu pripremnu utakmicu

Dubrava Tim Kabel – Zagorec 2:0 (1:0)


Krapinski Zagorec nastavlja sa odigravanjem pripremnih utakmica. Nakon sraza sa Vrapčem ovoga puta suparnik je krapinskom drugoligašu bio prvoligaš Dubrava Tim Kabel. Bilo je zanimljivo vidjeti sastav domaćina iz zagrebačke Klake – Dubrave – jer u prvih jedanaest bila su čak trojica donedavnih igrača Zagorca – Hoić, Agba i Ikena dok je na klupi sjedio trener Damir Milinović, prošle sezone trener krapinskog kluba. Zagorec u bitno drugačijem sastavu od jeseni jer u prvih jedanaest bilo je tek  četiri igrača  - Landripet, Jug, Smrekar i Bračević. Bruči, Strabić i Majcenić izostali su zbog povreda ili fakultetskih obveza dok su ostali igrači koji su u prošloj polusezoni branili plave boje kluba iz Krapine napustili klub. Na klupi Zagorca također nova lica – Perica Vidak, glavni trener, i Kristijan Mitrečić, pomoćni trener.  

Bila je to zanimljiva utakmica u kojoj je klub iz višeg ranga, Dubrava Tim Kabel, zasluženo pobijedio rezultatom 2:0 iako smo dojma da je rezultat bio u drugom planu te je trenerima bilo važno vidjeti nove snage u klubu jer ubrzo počinju i prvenstvena natjecanja. Ono što može veseliti navijače Zagorca je bitno drugačija igra njihovih ljubimaca te da je u usporedbi sa pripremnom utakmicom koju su odigrali prije sedam dan protiv Vrapča vidljiv napredak u njihovoj igri.

Pred trenerima Zagorca, Vidak i Mitrečić, je još veliki posao jer je ovo potpuno nova ekipa i treba ih dobro uigrati ali je svakako pozitivno i to da je pred njima još punih 21 dan treninga  i nekoliko pripremnih utakmica, te vjerujem, da ćemo u proljeće gledati neki novi Zagorec u pozitivnom smislu.

Perica Vidak, trener Zagorca: „Zadovoljan sam i stvarno naporno radimo i ovaj smo tjedan u  najjačem dijelu priprema i zato sam zadovoljan i igrom a pogotovu sa odnosom igrača prema igri. Istina, ima još dosta taktičkog prostora s obzirom na potpuno novu  ekipu  ali i naglašavam da se još nismo u potpunosti ekipirali jer potrebne su nam igrači za još dvije- tri pozicije ali s onim što smo do sada vidjeli možemo biti zadovoljni.“

Damir Milinović, trener Dubrave Tim Kabel: „sada smo u najtežem periodu priprema gdje se utakmica igra svaka tri dana te puno treninga unutar tjedna. Zagorec se predstavio u jednom dobrom svjetlu te vjerujem da će još podići svoju formu i da će do početka prvenstva biti potpuni spremni i prikazati igru na koju su navikli njihovi navijači u Krapini“.

Dubrava Tim Kabel – Zagorec 2:0 ( 1:0 )

Stadion: Klaka. Gledatelja:80. Sudac: Čuljak.

Strijelci: 1:0 Ljubanović (30); 2:0 Tomek (60).

Dubrava Tim Kabel: Šarkanj, J. Palić, Ferdinand, T. Palić, I. Ljubanović, Petriško, Agba, Hoić, Tomek, Dobrić. Još su igrali: Kramer, T. Ljubanović, Čerovec, Barišić, Tomas, Raužan, Gucić, Lazar, Kamga, Pavlović i Ozi. Trener: Damir Milinović.

Zagorec: Vinceljak, Landripet, Orlović, Jug, Čondrić ,Cruce – Corcy, Kanceljak, Dunić, Smrekar, Adžić, Bračević. Još su igrali: Junior, Topolovec, Sanogo, Krznar, Jazbec, Ružak, Barišić, Sekou i Kovačić. Trener: Perica Vidak.

 

 

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook