Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorec KR s ''pola gasa'' potopio Petrinju

Zaostala utakmica 26. kola III. NL-centar, ZAGOREC KR – Mladost P 4:0


U zaostaloj utakmici 26. kola III. NL-centar Zagorec KR je sasvim zasluženo došao do visoke pobjede protiv Mladosti P od 4:0. Odradili su taj posao Krapinčani prilično lako, dominirali su tijekom cijele utakmice i njhovoj se pobjedi nema što zamjeriti, iako se vidjelo da su do nje došlo kako se kaže „s pola gasa“, što samo pokazuje trenutnu vrijednost ove momčadi.

Počelo je iznenađujućom prilikom Lovrića u 5. minuti, no Bruči je bez problema ukrotio njegov udarac. To kao da je razljutilo domaće pa su u idućem napadu poveli. Landripet je ubacio prizemnu loptu s desne strane, Majcenić ju je lijepo primirio i preciznom dijagonalom doveo domaće u vodstvo od 1:0.

Ništa se nije bitno događalo do 36. minute, a onda je sveprisutni Šimunić odlično opalio s 25 metara udaljenosti, no gostujći vratar Gugec taman je toliko dirnuo loptu da se od grede odbije u korner. Do kraja poluvremena bilježimo loš pokušaj Perića iz dobre pozcije na jednoj strani, i promašeni „zicer“ Majcenića nakon ubačaja Turniškog s desne strane u 45. minuti utakmice koji je završio iznad grede.

Ulaskom Krznara i trostrukom zamjenom u 56. minuti igra Krapinčana je dodatno živnula. Posebno je bio raspoložen mladi Marko Brčić. Upravo je on iskoristio nesporazum Baničeka i Gugeca u 62. minuti, ukrao loptu vrataru gostiju i spremio ju u praznu mrežu za 2:0. Minutu kasnije Hanžić daje u prostor za Majcenića koji izlazi sam pred gostujućeg vratara, ali puca ravno u njega. Gosti su imali tek dva udarca Vlajsovića u 64. i 68. minuti. Prvi je Bruči sigurno obranio, a drugi je završio pokraj gola. Pokušao je snažno iz daljine i Hanžić u 71. minuti, no bio je zamalo neprecizan.

Hanžić je ponovno na sceni dvije minute kasnije kada krade loptu Lovriću i pokušava lobati Gugeca gotovo s centre, ali njegov udarac završava pokraj gola. Prijetio je i Šimunić glavom poslije ubačaja Majcenića s lijeve strane, no neprecizno. I onda potez utakmice u 85. minuti. Brčić je odlično pronašao Krznara, koji se majstorski oslobodio svog čuvara i pogodio donji lijevi kut za već 3:0. Odlčini Brčić u 88. minuti je na asistenciju Hanžića postigao i svoj drugi pogodak i tako se prometnuo u najboljeg igrača utakmice.

ZAGOREC KR – MLADOST P 4:0 (1:0)

KRAPINA: ŠRC Podgora, GLEDATELJA: 50, SUCI: Bošnjak, Sumpor i Horvat.

STRIJELCI: 1:0 Majcenić 6', 2:0 Brčić 62', 3:0 Krznar 85', 4:0 Brčić 88'.

ZAGOREC KR: Bruči, Štimac, Frinčić, Stiperski (56' Brčić), Majcenić (87' Pavlić), Topolovec, Turniški (56' Strabić), Šimunić, Ružak (56' Hanžić), Landripet, Jazbec (46' Krznar). TRENER: Tihomir Šeperac

MLADOST P: Gugec, Šipuš, Perić (88' Roksa), Lovrić, Knežević (46' Horvatin), Gulin (60' Lukas), Miočinović (69' Davorija), Vranić (60' Dolovčak), Vlajsović, Marović, Baniček. TRENER: Ivica Vidović

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook