Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorec „demoliran“ od starog znanca

Zagorec ugostio Mladost Ždralovi


U srazu drugoligaša Mladost Ždralovi i trećeligaša Zagorec Krapina potpuna dominacija gosta koji nije dozvolio domaćinu da pripremi barem jednu priliku u 90 minuta.

Bio je ovo susret dva stara znanca koji je u posljednje dvije sezone odigrao tri susreta i u sva tri je slavio gost iz Ždralova. Tako je bilo i ovog puta. Sve je bilo jasno i vidljivo već u samom otvaranju utakmice gdje je puno kvalitetnija i bolja ekipa Mladosti već nakon prvih pola sata utakmice imala prednost od tri gola.

Sve nakon toga je bilo stvar rutine i raspoloženje igrača iz Ždralova koji su ozbiljno shvatili ovu utakmicu i vidjeli je kao priliku da se nametnu treneru Bojku dok se kod domaćina to i nije baš vidjelo. Rezultat toga – kvaliteta i voljni moment gostiju – je visoki poraz Zagorca od čak 7:0.

Zagorec – Mladost (Ž) 0:7

Igralište s umjetnom travom. Gledatelja: 80. Sudac:

Strijelci: 0:1 Herceg 8'; 0:2 Brezina 15'; 0:3 Jakšić 29'; 0:4 Nikolić 48'; 0:5 Husnjak 62'; 0:6 Colarić 66'; 0:7 Colarić 70' – 11 m.

Zagorec: Bruči, A. Landripet, Frinčić, Kunštić, Turniški, Jazbec, Stiperski, Štimac, Brčić, Bračević, Hanžić. ( još su igrali: Mužina, Pavlić, Topolovec, M. Landripet, L. Vincelj, Brebrić, Strabić, Ružak, Katalenić, Bajan ). Trener: Ivan Zubić.

Mladost (Ž): Vincelj, Hudiček, Azinović, Nikolić, Vukman, Brezina, Jakšić, Herceg, Pisačić, Marić, Perić. ( još su igrali:  Srbljanović, Zubović, Cruce – Corcy; Franceković, Krešić, Colarić, Husnjak, Šurmin, Kraljević ). Trener: Miroslav Bojko.

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook