Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagići iz Velikog Trgovišća uz bok Dinamu, Lokomotivi i Karlovcu


U organizaciji Omladinske škole NK Zagorca iz Krapine održava se dvodnevni nogometni turnir, polako prerasta u tradiciju, Kaj Kup za zagiće i limače. Svoj turnir završili su zagići, subota – 2. rujna, a prvo mjesto osvojila je Lokomotiva Zagreb.


Na turniru je sudjelovalo 22 ekipe iz različitih regija Hrvatske koje su bile podijeljene u četiri skupine. Nakon utakmica po skupinama najbolji su ušli u eliminacijski ciklus da bi do same završnice došle četiri ekipe – GNK Dinamo Zagreb, Karlovac 1903, Zagorec Veliko Trgovišće i Lokomotiva Zagreb.

U polufinalu su se sastali Karlovac 1903 i GNK Dinamo u kojem je ekipa Karlovca slavila rezultatom 3:0. U drugom polufinalu Lokomotiva je sa 5:0 nadjačala ekipu Zagorca iz velikog Trgovišća.


U borbi za treće mjesto mali nogometaši Zagorca i Dinama prikazali su odličan nogomet u kojem je za nijansu ipak bila bolja ekipa zagrebačkog Dinama pobijedivši dječake iz Velikog Trgovišća 2:0.


Finale nije niti malo zaostalo za utakmicom za treće mjesto. Nakon laganog ispitivanja snaga dominaciju je preuzela Lokomotiva i na kraju slavila 4:0 protiv Karlovca te osvojila naslov najboljeg.


Sve četiri prvoplasirane ekipe dobile su prigodne pehare, a nagrađeni su i najbolji pojedinci turnira. Najbolji golman turnira bio je Andre Puljanica ( Karlovac 1903 ), najbolji strijelac Lovro Vrga ( Lokomotiva Zagreb ) i najbolji igrač bio je Petar Pušeljić ( Lokomotiva Zagreb ).

.

.


Svečanom proglašenju bili su nazočni te uručivali nagrade Stjepan Merkaš – Krojf, predsjednik NS KZŽ, Ivica Hršak, zamjenik gradonačelnika Krapine, Saša Kundih, predsjednik Sportske zajednice Grada Krapine, Tomislav Pelin, predsjednik NK Zagorec Krapina i Ivan Bajcer, direktor NK Zagorec Krapina, Milan Kralj, član Uprave NK Zagorca te vrijedni treneri Omladinske škole koji su zaslužni za odličnu organizaciju turnira zagića – Ivan Anić Čurko, Marko Pastorčić, Maja Cesarec, Petra Glavač i drugi.


REZULTATI:

Polufinale: Karlovac 1903 – GNK Dinamo 3:0; Lokomotiva – Zagorec VT – Lokomotiva 0:5.
Za treće mjesto: GNK Dinamo – Zagorec VT 2:0.
Finale: Karlovac 1903 – Lokomotiva 0:4.
Poredak: 1. Lokomotiva; 2. Karlovac 1903; 3. GNK Dinamo; 4. Zagorec VT.

Još članaka iz "Sport"

Facebook