Prethodni članak
Sljedeći članak

Zabočani na kraju peti

Vrlo dobar nastup generacije KK Zabok 2006./2007. na međunarodnom turniru „Basket cup 2024.“ u Sarajevu


Pod vodstvom Roberta Leža miješana kadetsko-juniorska momčad KK Zaboka (2006./2007. godište) ostvarila je vrlo dobar nastup na međunarodnom košarkaškom turniru u Sarajevu. U konkurenciji su imali osam momčadi, a na kraju su završili na petom mjestu. Uz malo sreće mogli su dograbiti i treću poziciju prema riječima trenera Leža.

Mlade zabočke košarkaške nade ostvarile su pobjede protiv Novog Pazara i OKK Beograd 2, dok su poraženi od OKK Beograd i turskog predstavnika BKV Istanbul. Utakmica protiv turske momčadi bila je ključna za odlazak u borbu za treće mjesto, a već pomalo umorni Zabočani izgubili su ju sa šest koševa razlike. Bez ozbira na dva poraza, Robert Lež je itekako zadovoljan nastupom svojih pulena. Pod njegovim stručnim vodstvom nastupili su: Vigor Borovčak, Igor Lihtar, Marko Grah, Antun Deak, Lovro Bosnar, Vito Jadek, Vid Jadek, Mark Crnković, Sven Medvedec i Pavel Matuša-Popović.

-Peto mjesto je svakako lijepi uspjeh, ali uz malo sreće mogli smo i bolje. No nikako nisam nezadovoljan. Zahvaljujem svim sponzorima koji su nam pomogli da odemo na ovaj turnir koji je bio jedno dragocjeno iskustvo za sve moje igrače – izjavio nam je Robert Lež po povratku iz Sarajeva.

Još članaka iz "Sport"

Facebook