Prethodni članak
Sljedeći članak

Vrlo dobar zagorski derbi pripao Straži

4. NL – središte A 2. kolo: Straža – Mladost Zabok 3:2


U 2. kolu 4. NL središte Skupina A zagorski derbi odigran je u Humu na Sutli. Nakon što je u 1. kolu poražena kod Golubovca, Straža je u 2. kolu dočekala Mladost iz Zaboka, koja je pak u natjecanje krenula sa 0:0 protiv Prečkog. Dakle ni jedni ni drugi u 1. kolu nisu zabili, što su ispravili već u prvih 45 minuta međusobne utakmice.

Straža je povela iz prve prilike, već u 4. minuti. Kontru je povukao Špoljar, a završio Biruš. Mladost je imala dosta prekida. Nakon jednog takvog, u 36. minuti Poljak je ubacio sa 45 metara, a Borac zabio sa par metara na drugoj stativi.

U nastavku, već u 49. minuti Straža ponovno vodi. Iz kornera je ubacio Špoljar, pa mu se lopta odbila, a nakon drugog ubačaja, lopta se odbija do M. Čučeka, koji sa 12 metara neobranjivo i jako pogađa za novo vodstvo Straže. U 86. minuti Špoljar bježi u još jednu kontru i pogađa za 3:1. Gosti se ne predaju i u 3. minuti sučeve nadoknade Poljak smanjuje na 3:2 i stavlja točku na ovaj vrlo dobar zagorski derbi.

4. NL – središte skupina A, 2. kolo

STRAŽA – MLADOST Z 3:2

SUCI: Dragašević, Kovač, Grabić  

STRIJELCI:  1:0 Biruš 4', 1:1 Borac 36', 2:1 M. Čuček 49', 3:1 Špoljar 86', 3:2 Poljak 90+3'

STRAŽA: Drašković, Rafaj. Ilić, Konjić, Biruš (78' Janžek), Zdovc, Debelak, M. Čuček (71' Križanec), G. Čuček, Peček, Špoljar; pomoćni trener: Mladen Mikša

MLADOST ZABOK: Mihovilić, Vedriš, Pavić (77' Kahlina), Turk, Iskrić, Tarle, Poljak, Borac, Švaljek, Poslek (57' Tisanić), F. Martinec (65' Krajačić);  trener: Ivan Zubić

 

 

 

 

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook