Prethodni članak
Sljedeći članak

Vrlo dobar rezultat mlađih kadetkinja ŽOK-a Toplice

Ove nedjelje za sezonom će završiti i kadetkinje ŽOK Toplice


Prošlog vikenda, točnije u nedjelju dvije ekipe ŽOK Toplice bile su aktivne u 2. zagrebačkoj ligi. Na rasporedu je bila završnica kategorije mlađe kadetkinje (2003. i 2004.), u kojoj su Toplice do nedjelje bile na sjajnom 3. mjestu.

U zadnja dva kola očekivale su ih utakmice protiv Olimpika 2 i Medvešćaka 2. Nažalost u obje su poražene. Ključna je bila utakmica protiv Medveščaka 2, koja je mogla donijeti i medalju. No slavio je Medveščak sa 2:0 (25:15, 25:13). U zadnjem kolu Olimpik 2 slavio je sa 2:0 (25:13, 25:18) i tako osigurao 1. mjesto. Drugi je bio Karlovac, treći Medveščak 2, a Toplice su na kraju završile na vrlo dobrom 4. mjestu sa 6 bodova. Boje Toplica u ovoj kategoriji branile su: Ivana Prežigalo (kapetanica), Barbara Belović, Tea Čelec, Dora Halapir, Laura Vuglec, Lana Ružak, Monika Horvat, Lana Stanković, Lea Čižmek, Petra Slovenec,

- Ovo nam je najbolji rezultat u ovih dvije godine postojanja kluba. Sudjelovale su 22 ekipe u ligi. Šteta da nismo bili treći. Tinjala je nada. Realno ove ekipe ispred nas su bolje. Prikazali smo dobru igru i dokazali da naša djeca u klubu znaju igrati dobru odbojku. – istaknuo je trener Robert Halapir.

Također, u nedjelju su s natjecanjem nastavile i najmlađe Topličanke. Riječ je o djevojčicama rođenim 2007. godine i mlađima, koje su izborile borbu za poredak do 1. do 8. mjesta. Startale su sa dva poraza, a u nedjelju su igrale protiv Dinama 2 i Olimpika 6 i doživjele još dva poraza. Od Dinama 2 poražene su 0:3 (9:15, 13:15, 3:15), a od Olimpika 6 1:2 (10:15, 15:10, 5:15). Tri kola prije kraja Toplice su na 7. mjestu sa 3 boda.

U nedjelju su za ovu ekipu igrale: Ana Sedak Benčić (kapetanica), Eva Barić, Sara Ljubičić, Tamara Tišljar, Eva Macan, Paula Posarić, Ema Sedak Benčić, Nikolina Posarić, Ana Sedak Benčić, Vita Kulfa, Trener: Robert Halapir. Zadnje tri utakmice najmlađe odbojkašice Toplica odigrat će 22. travnja i to protiv Dinama 6, Medveščaka 2 i Olimpika 2.

U nedjelju s natjecanjem završavaju kadetkinje

Ove nedjelje za sezonom će završiti i kadetkinje ŽOK Toplice (2001. godište i mlađe). Podsjetimo, one su nakon razigravanja 9 ekipa svaka sa svakom osvojile 6. mjesto sa 6 bodova i nastavit će natjecanje u borbi za poredak od 6. do 9. mjesta. Rezultati odigranih utakmica iz prve faze se prenose, pa Toplice imaju 4 boda i nalaze se na 2. mjestu tog razigravanja, dakle na ukupno 6. U nedjelju 18. ožujka ponovno će igrati protiv sve tri ekipa iz tog donjeg dijela razigravanja, a to su Olimpik 3, koji ima 4 boda kao i Toplice, te Nebo 2 i Dinamo 2 koji su sakupili po 2 boda.

Još članaka iz "Sport"

Facebook